Mike van Dijk

Naam: Mike van Dijk
Geboren:  1975 in Oldenzaal
Website: mikevandijk.nl/
Facebook: facebook.com/mike.vandijk
Biografie:
Met de release van zijn nieuwste album staat Mike van Dijk aan de vooravond van een nieuwe stap in zijn jonge carriere. De sympathieke zanger keert terug, naar zijn muzikale roots. Hollands repertoire in een geheel eigen jasje. Geproduceerd en opgenomen in de Rooftop Studio’s te Holten onder de leiding van Edwin van Hoevelaak.

Geboren in Oldenzaal (1975) krijgt Mike van Dijk het Nederlandse lied met de paplepel ingegoten. Aangemoedigd door dierbaren en goede vrienden besluit de sympathieke zanger, inmiddels 28 jaar, een eerste album op te nemen. Een album met eigen repertoire. geproduceerd door Rinus Ponsen,en nummers van onder meer van Manfred Jongenelis. ”Maria Maria” is tot op de dag van vandaag Mike’s muzikale visitekaartje en klinkt ieder optreden weer, Het album ”Verloren tijd” (2004) is het spraakmakende debuut van Mike van Dijk .In november 2005 gevolgd door het tweede album ”Ik kan niet zonder jou”, geproduceerd door Martin Sterken (onder meer Jannes, Bouke, en Harm Wolters). Het is de opvolger
van de succesvolle hitsingle “Met lege Handen”. Op het album staan naast prachtige ballads en up-tempo songs ook een uitnodigende wals.

In het land treedt de inmiddels in Enschede woonachtige zanger en trotse vader van zoon Jaimy, veelvuldig op in de spotlights. Op cd-gebied lijkt het stil. De bekende stilte voor de storm. Mike komt via zijn tekstschrijvster Alie Bakker in contact met accordeonist Rolus Karssen,die Mike op zijn beurt in contact brengt met Edwin van Hoevelaak.In de Rooftop Studio werkt Mike,onder Edwin’s leiding,aan een nieuw repertoire.

“Liedjes met gevoel, ieder liedje heeft een verhaal en is mij op het lijf geschreven" verteld Mike.”Met dit album keer ik terug naar mijn muzikale roots, de herkenbare sound en het eigen geluid van mijn eerste album. Het voelt goed”.

Het is duidelijk, Mike van Dijk staat aan het begin van een veelbelovende nieuwe toekomst. Een (van) Dijk van een nieuwe single, een Dijk van een album. uitgebracht op het Heroe Music Label. Het label van Mike’s boekingskantoor Artiestenbureau Henk Roelofs
 

Artiesten Bingo FM

Bertjan & Michel

lees verder »


Nielson

lees verder »


Johan Kettenburg

lees verder »


André Hazes

lees verder »


Guus Meeuwis

lees verder »


Nick & Simon

lees verder »


Henk Dissel

lees verder »


Mick Harren

lees verder »


Frank & Mirella

lees verder »


Frans Duijts

lees verder »


Grad Damen

lees verder »


Rob de Nijs

lees verder »


Willeke Alberti

lees verder »


Luister live naar Bingo FM

directe links:  192 kbps  

Utrecht Sociaal

In 'Utrecht Sociaal' hoort u alles over regelingen van de gemeente Utrecht.

lees meer

Verzoekplaat aanvragen

Vraag via deze speciale pagina een verzoekplaat aan.

Vind ons op FacebookPresentatoren Bingo FM

Campbell De Bruin

lees meer

Geert de Groot

lees meer

Marcel Druijff

lees meer

Corné Klijn

lees meer

Lawrence Nicolaas

lees meer

John Schaap

lees meer

Fred Siebelink

lees meer

Raymond Telkamp

lees meer

Paul van der Ploeg

lees meer

Sonja van Stek

lees meer

Henri Verwoert

lees meer

Bingo FM webwinkel

Bingo FM sjaal, prijs per stuk: € 5,00

bestel


-advertentie-