Mick Harren

Naam: Guus Meeuwis
Geboren:  Amsterdam, 27 april 1967
Website: mickharren.nl/
Facebook: facebook.com/mickharren
Biografie:
Mick Harren won in 1992 de voorrondes van de Sound Mix Show als Tom Jones, in de jaren die volgde waren er vele hoogtepunten waaronder optreden tijdens het Huwelijk van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima toen nog Prins en Prinses, maar ook een nummer 3 notering met “Good Things” in Hong Kong, Mick Harren is een rasechte Amsterdammer, die van het leven één groot feest maakt. Met een vrolijk repertoire van Engels- en Nederlandstalige muziek is Mick Harren een graag geziene gangmaker voor elk feest. Mick Harren past zich moeiteloos aan en staat met evenveel plezier op het podium tijdens een schuurfeest als in smoking op een gala. In 2007 stond Mick enkele weken in de top 10 van de Nederlandse hitlijsten met het nummer “Sweet Caroline”.

Tijdens de opnames van Bloed Zweet en tranen in 2013, waar Mick Harren de halve finales behaalde ontstond het idee voor zijn nieuwe album.

Zijn nieuwe album:“Mick Harren zingt Willy Alberti” dat geproduceerd is door Tonny Alberti, en uitgebracht bij CNR is een echte aanrader voor de liefhebbers van de Nederlandse volksmuziek met nummers als “mijn zoon” “liefde” en “een glimlach van een kind” in een nieuw jasje gestoken met veel respect voor het origineel. Deze CD is bestemd voor iedere muziekliefhebber, die de authentieke, nostalgische, Nederlandse klanken weet te waarderen en dit graag in stand willen houden. 14 tijdloze nummers van Willy Alberti werden zorgvuldig uitgekozen en zijn bijna 30 jaar na dato op CD gezet.

Een ieder zal versteld staan hoe Mick Harren de liedjes recht uit zijn hart zingt, zoals alleen een echte Jordanees dat kan . Uiteraard met behoud van de authentieke klanken, maar met zijn eigen stemgeluid, zonder Willy Alberti te willen imiteren. Het orkest o.l.v. André Vrolijk, bestaande uit accordeon, piano, drums en (bas)gitaar brengt de luisteraar even terug naar die gouwe tijden.

Mick Harren ook wel de Nederlandse Michael Bublé genoemd, is al enkele keren uitgeroepen tot de “Beste Technische Zanger van Nederland” door zijn collega’s en professionals uit het vak.

Artiesten Bingo FM

Bertjan & Michel

lees verder »


Nielson

lees verder »


Johan Kettenburg

lees verder »


André Hazes

lees verder »


Guus Meeuwis

lees verder »


Nick & Simon

lees verder »


Henk Dissel

lees verder »


Frank & Mirella

lees verder »


Frans Duijts

lees verder »


Grad Damen

lees verder »


Rob de Nijs

lees verder »


Willeke Alberti

lees verder »


Xander de Buisonjé

lees verder »


Luister live naar Bingo FM

directe links:  192 kbps  

Utrecht Sociaal

In 'Utrecht Sociaal' hoort u alles over regelingen van de gemeente Utrecht.

lees meer

Verzoekplaat aanvragen

Vraag via deze speciale pagina een verzoekplaat aan.

Vind ons op FacebookPresentatoren Bingo FM

Campbell De Bruin

lees meer

Geert de Groot

lees meer

Marcel Druijff

lees meer

Corné Klijn

lees meer

Lawrence Nicolaas

lees meer

John Schaap

lees meer

Fred Siebelink

lees meer

Raymond Telkamp

lees meer

Paul van der Ploeg

lees meer

Sonja van Stek

lees meer

Henri Verwoert

lees meer

Bingo FM webwinkel

Bingo FM sjaal, prijs per stuk: € 5,00

bestel


-advertentie-