GastenboekMaya weer terug....YESSS!
Maya weer op de zender, niet meer bij het wakker worden, jammer, maar als het niet gaat gaat het niet. Terug en dat is de hoofdzaak!
Marc verder niets te na, maar het is en blijft een zaak van persoonlijke voorkeur.

geschreven op di 21 feb 2017 door: Erik uit Leusden

Maya Eksteen
Hallo Maya Wat fijn dat ik je stem weer op de radio hoor. Helaas niet meer s,morgens, Maar dat is een begrijpelijke beslissing geweest. Helaas kan ik jou programma om 5 uur niet altijd beluisteren. Maar vandaag volg ik je in ieder geval wel Succes met je programma. En veel gezondheid Groeten Rien.

geschreven op ma 20 feb 2017 door: mj linschoten uit Houten

Maya Eksteen
Hallo Maya Wat fijn dat ik je stem weer op de radio hoor. Helaas niet meer s,morgens, Maar dat is een begrijpelijke beslissing geweest. Helaas kan ik jou programma om 5 uur niet altijd beluisteren. Maar vandaag volg ik je in ieder geval wel Succes met je programma. En veel gezondheid Groeten Rien.

geschreven op ma 20 feb 2017 door: mj linschoten uit Houten

utrecht is wakker
Zit ik vanmorgen 20-2-17 in de auto te luisteren naar radio Utrecht. Daar draait Richard de single subtitute van Clout. Tijdens het draaien denk ik zo van "een van de eerste singles die ooit gekocht hebt". Zegt Richard exact het zelfde na afloop van de plaat. Grappig om dat dan te horen. Ga door met jullie fantastische zender. groet Wil

geschreven op ma 20 feb 2017 door: Wil van Norden uit Velserbroek

Fijne zender
Sinds 2 jaar woon ik in Amstelveen en luister iedere dag naar radio Utrecht. Fijne muziek en leuke programma's. Ga zo door! Er zou wel wat meer variatie in de reclames mogen.

geschreven op wo 8 feb 2017 door: Cora Roodhart uit Amstelveen

Utrecht komt thuis
Wat ben ik blij met een hedendaagse nuchtere zonder omhaal presenterende Maja Eksteen. Vanaf nu blijft mijn Radio M om 17.00 uur gewoon op Radio M staan. Dank U

geschreven op do 2 feb 2017 door: Daan H.W.v.d.Klift uit Nieuwegein

Afscheid Marc
Omdat ik vorige week in het ziekenhuis lag heb ik het afscheid van Marc van Amstel gemist. Het ga je goed Marc. Je stem heb ik altijd als een van de prettigste gevonden. Ook toen je nog nieuwslezer was. Gelukkig hebben jullie een uitstekende opvolger gevonden. Welkom Maya.

geschreven op wo 1 feb 2017 door: Virginie de Wilde uit Huizen

De week van de 70's
Ik hoor dat in de komende editie van de 70's opnieuw George Baker te gast is. Dat zou het 3e jaar op rij zijn en hij was er ook bij de Duitse dag. Een beetje afwisseling zou geen kwaad kunnen, maar ik kijk wel verlangend uit naar 5 dagen 70's!! Heerlijk.
Groeten Ans.

Reactie van de redactie:
Beste Ans, Fijn dat je zin hebt in De Week van de Seventies! Wij ook! Omdat George Baker tijdens de Duitse Dag te gast zou zijn maar helaas verhinderd was is hij nu te gast in Aan Tafel! Vandaar dat het lijkt alsof hij er vaak is.

geschreven op wo 1 feb 2017 door: Ans uit Grim

Radio M Utrecht
Beste mensen
Sinds kort DAB+ luisteraar, ik ontvang meer dan 40 zenders maar, met uitzondering van jullie, worden de bassen overal flink opgeblazen. Enkel bij Radio M Utrecht kan ik zonder in te grijpen van een heel plezierige geluidskwaliteit genieten en dan heb ik het niet eens over de prima muziek gehad. Ga vooral zo door en bedankt voor heel veel luisterplezier. Groetjes Bart

geschreven op di 31 jan 2017 door: Bart Buitendijk uit Harskamp

Marc bedankt
Beste Marc na vele jaren van zeezender naar RTV Utrecht ik heb altijd genoten van je uitzendingen.
Je blijft altijd; man of action
Het gaat je goed.

geschreven op zo 29 jan 2017 door: A W Spijker uit Utrecht

Nieuwe app werkt niet meer.
RTV Utrecht heeft besloten de nieuwe app voor Android alleen maar te laten werken op versie 4.4 en hoger. Op mijn anderhalf jaar oude toestel (v. 4.2.2) kan ik nu de door mijn dagelijks geraadpleegde app niet meer gebruiken. Update van Android is niet mogelijk. Wat vinden de adverteerders hiervan?

geschreven op zo 29 jan 2017 door: F van der Scheer uit Utrecht

Vaarwel Marc van Amstel !!
Bedankt, Marc!! Icoon van radio M. Ik hoop wel dat jij de "stem van M" mag blijven. "Dit is radio M Utrecht, met het laatste nieuws en de beste muziek uit het hart" En als er weer eens een GW afterparty is, schuif dan gerust aan, dat zou leuk zijn voor ons en ook voor Edwin. Het ga je goed, man met piratenbloed. Ps. In de week van de 70's komende maand hoor je weer je plaat: Who do you think you are!! En ook bedankt voor je moed om 'waakhond' te zijn bij de agendatips: Als iets onnodig duur was met de entree, dan durfde jij daar iets van te zeggen en ook b.v. als een oer-hollands evenement een engelse naam had. Vaarwel! Edvard Grimmelikhuijsen

geschreven op vr 27 jan 2017 door: edvard grimmelikhuijsen uit utrecht

De kwestie
Ik ben een trouwe kijker van rtv utrecht, maar irriteer me mateloos aan de talentloze presentator van het inhoudsloze programma de kwestie. In plaats van namen en rugnummers had dit programma weg bezuinigd kunnen worden.


geschreven op ma 23 jan 2017 door: Bert Nellestijn uit Rhenen

Presentator
Kan de presentator van de kwestie niet de kijkers serieus nemen en niet zo onnatuurlijk lollig doen .

geschreven op ma 23 jan 2017 door: Ton uit Houten


Radio M Utrecht

Vrijdag in Aan Tafel!
De Week van de Seventies wordt vandaag afgesloten met de Seventies Top 100!-advertentie-Actie

Utrecht over Utrecht
Utrecht over Utrecht is een jaarlijks amateur cinema- en literatuurfestival van, over en voor inwoners uit de provincie Utrecht. Wil je meedoen schrijf je dan nu in via utrechtoverutrecht.nl.

lees verder »


Radio M Utrecht

DAB+ Ontvangstklachten?
Heeft u vragen of klachten over DAB+ klik dan hier.

lees verder »-advertentie-


Energie vergelijken: heel eenvoudig de voordeligste leverancier van stroom en gas in Utrecht vinden en in drie klikken overstappen.
Vergelijk nu op Gaslicht.com
Nieuws uit andere regio's


(inter)nationaal nieuws
-advertentie-