GastenboekTijn
Tijn, kleine Reus, rust zacht.

Bij iedere regenboog denk ik straks aan jou en stel me voor dat jij in de Hemel alles aan het lakken bent...

geschreven op vr 7 jul 2017 door: Erik uit Leusden

Uitzending Dakloosheid
Wat een intens en integer verhaal van Wim Eijkholt en wat fijn dat er aandacht is voor mensen die vanwege omstandigheden in daklosheid terecht komen. Ik heb diep respect dat iemand vanuit deze situatie omhoog is geklommen, ondanks de regelgeving. Uw afsluiting van dit dappere verhaal is wel tekenend voor hoe de maatschappij toch omgaat. "Er staan gevangenissen vrij" en uw presentatrice "slot erop". Mij begroop na deze reacties alleen maar het gevoel, dat u en de heer aan tafel kennelijk echt niet goed kunnen inbeelden wat het betekent. Niet alleen een ongepast antwoord maar ook een gemiste kans voor RTV Utrecht om het stigma te doorbreken. Wat mij betreft des te meer respect voor de rust en wijsheid van dhr Eijkholt. Petje af. Daar kunnen wij en u en de heer aan tafel veel van leren.

geschreven op ma 3 jul 2017 door: Shirley Herman uit Utrecht

Lekker weer van Leeuwen.
Vanmiddag gestemd op Willeke Alberti en speciaal op mijn verzoek, werd "De Oude Woning" ook ten gehore gebracht. Bart, jij bent jarig, maar je gaf mij hiermee een cadeautje! BEDANKT! Hier wordt genoten van je programma!

Hartelijke groeten,
Willeke van Voorthuizen.

geschreven op zo 2 jul 2017 door: Willeke van Voorthuizen uit Baarn

Bart van Leeuwen
Ik heb erg genoten van het programma van Bart van Leeuwen afgelopen weekend. Het is een goede zet om hem te contracteren. Ik ga zeker vaker naar hem luisteren.

geschreven op di 27 jun 2017 door: Wim van 't Klooster uit BUNNIK

zomer-weekend
Wat mis ik Edvard Niessing. Ik was altijd blij met hem als het weer een paar weken voetbalvrij was. Nu moet ik wel heel erg wennen.

geschreven op zo 25 jun 2017 door: Maria uit Nieuwegein


Actie

Stem hier op de Elvis 11
Vanaf maandag 14 augustus is het Elvis week op Radio M Utrecht! Stem hier op uw favoriet van Elvis en luister op woensdag 16 augustus vanaf 14:00 uur naar de Elvis 11.

lees verder »-advertentie-RTV Utrecht

Zondag: UIT! op de Parade in Utrecht
RTV Utrecht gaat erop UIT! deze zomer. Iedere zondag trekken Caroline Geijsman en Marco Geijtenbeek langs de leukste evenementen in onze regio. Hun verslag is te zien op televisie, online op de RTV Utrecht website en Facebook pagina.


Actie

Fiets mee met de Veenendaal-Veenendaal Tour Classic
Fiets op 19 augustus mee met de Veenendaal-Veenendaal Tour Classic en geniet van onze provincie. Er is een pelotonstocht, maar ook de RTV Utrecht 30 KM familietocht die vanuit Veenendaal richting Scherpenzeel en Renswoude loopt! Inschrijven kan hier.

lees verder »-advertentie-


Energie vergelijken: heel eenvoudig de voordeligste leverancier van stroom en gas in Utrecht vinden en in drie klikken overstappen.
Vergelijk nu op Gaslicht.com


Nieuws uit andere regio's


(inter)nationaal nieuws
-advertentie-