GastenboekBurgemeester Witteman
Wat jammer dat er nu niet gereageerd kan worden op het zo verschrikkelijke en moedige bericht van de burgemeester van Stichtse Vecht. Veel mensen hadden hem op deze wijze publiekelijk een hart onder de riem kunnen steken!

geschreven op wo 3 mei 2017 door: Ballie uit Stichtse Vecht

verzekering
Nav de uitzending over kosten van een huisdier 03-05-17:
Een dierenverzekering is zeker aan te raden en echt de moeite waard! Ieder consult krijg je bijna helemaal vergoed en vlot uitbetaald!
Een dier kan er tenslotte niets aan doen of zijn baas het wel of niet kan betalen....Op geld mag een dier niet lijden!
X Anne dierenvriend

geschreven op wo 3 mei 2017 door: Anne uit Driebergen

altijd leuk
goede site!

geschreven op ma 1 mei 2017 door: robint Ester uit den haag


RTV Utrecht

Westbroek
Ook wel eens afgevraagd waarom iets er uitziet zoals het er uitziet? Hoe het is ontstaan? Of sinds wanneer we het gebruiken? Volg Henk op zijn zoektocht naar de wereld achter alledaagse dingen.-advertentie-RTV Utrecht

Talk of the Town
Op maandag 5 juni zenden RTV Utrecht en de Utrechtse stadszender UStad live de talkshow Talk of the Town uit. In het televisieprogramma bespreekt presentatrice Eva Brouwer het laatste culturele nieuws en ontvangt ze diverse gasten.


RTV Utrecht

Evenement aanmelden op RTV Utrecht
Iedereen die een evenement (of iets anders voor publiek) in onze provincie organiseert, kan die uploaden in de evenementenagenda op onze website. Meld hier uw evenement aan en deze verschijnt in onze rubriek "agendatips".

lees verder »-advertentie-


Energie vergelijken: heel eenvoudig de voordeligste leverancier van stroom en gas in Utrecht vinden en in drie klikken overstappen.
Vergelijk nu op Gaslicht.com


Nieuws uit andere regio's


(inter)nationaal nieuws
-advertentie-