GastenboekMuziekkeuze
Wowww wat een leuke muziek op 93.1 dit hoor je bijna nergens meer heerlijk dus en ga zo door!!!! 1 opmerking, de rds is erg druk met weinig info, misschien een idee om de uitgezonden muziek er in te verwerken, even druk maar meer informatie. Groet Rinse

geschreven op za 16 sep 2017 door: Rinse uit Hoogblokland

algemeen
Hallo medewerkers M Utrecht,
Hoewel ik in Noord-Holland woon heb ik dagelijks jullie zender aan met heerlijke muziek, vooral de zestiger jaren muziek vind ik leuk en ook de specials op gezette tijden. Toppie zijn jullie.

geschreven op vr 15 sep 2017 door: Johanna uit Wormerveer

Jurg
Hallo,
Heb niet veel te melden,maar effe een dingetje, die Jurg van Ginkel,wat een pracht vent,Jurg heeft alles wat een reporter nodig heeft,het lijkt mij heerlijk om met Jurg samen te werken.
Nou dat was "t........

Fijne tijd verder!

Folks

geschreven op vr 15 sep 2017 door: Folks Olthof uit Nieuwegein

Programma's.
Voorheen luisterde ik naar Radio Noord-Holland.Sinds een paar jaar niet meer mijn favoriet. Is niet meer wat het was..Sinds een half jaar luister ik overdagvia de smart TV naar de radio.Ik woon in een appartement en zodra ik opsta zet ik in de woonkamer radio M aan. Heerlijke muziek. Ik word er altijd zo vrolijk van.Geen ge-jij of ge-jouw. Alleen n opmerking. Let bij het spreken op de vervoeging van kennen en kunnen.
TV met Henk Westbroek en Maarten van Rossem, k geweldig. In de auto ook Radio M altijd aan Jullie hebben een groot bereik.Ik word gewoon blij van jullie. Dank jullie wel.

geschreven op di 12 sep 2017 door: Jan Linnemann uit Heemstede

Radio in Italia
Thuis luister ik dag en ( nacht) naar jullie, maar ben een paar weken in Italia en dat is hetzelfde liedje om het zo maar eens te noemen . Radio Utrecht is met mij gegaan op vakantie. En dan ook nog de Italiaanse muziek die jullie heel regelmatig draaien . Ik ben een fan van 72 jaar. Ga zo door a. u. b. . Saluti
da me. Thea

geschreven op ma 11 sep 2017 door: Thea van Heumen uit Veenendaal

In de wolken
Ik ben dagelijks in de wolken met Radio M. Ook zonder de rondvlucht altijd een perfecte start en afsluiting van de dag en alles er tussenin. Zou jullie niet kunnen missen.

geschreven op do 7 sep 2017 door: Maria uit Nieuwegein


UStad

Nederlands Film Festival
In het kader van het Nederlands Film Festival zenden wij verschillende films uit. Als u hier klikt kunt u alle films gemakkelijk terugkijken.

lees verder »-advertentie-RTV Utrecht

Zaterdag Natuurlijk Zoy!
Zaterdag gaat vogelaar en natuurfreak Eddy Zoy op avontuur. Hij laat verrassende kanten van de Utrechtse natuur zien. Eddy bezoekt natuurgebieden in de hele regio en ontmoet andere natuurliefhebbers.


Radio M Utrecht

Woensdag in Aan Tafel!
Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense. Stuk voor stuk succesvolle volkszangers. Als 'Echte Vrienden' slaan ze de handen ineen en zingen ze samen. Ze praten over hun nieuwe album en zingen voor ons!-advertentie-


Energie vergelijken: heel eenvoudig de voordeligste leverancier van stroom en gas in Utrecht vinden en in drie klikken overstappen.
Vergelijk nu op Gaslicht.com


Nieuws uit andere regio's


(inter)nationaal nieuws
-advertentie-