GastenboekOperatie Conny
Bij deze wens ik Conny een goed en voorspoedig herstel.
Warme groet.

geschreven op di 21 maart 2017 door: Anita uit Dordrecht

Grandioos
Hierbij wil ik reageren op weer een van die PRACHTIGE PROGRAMMAS VAN RADIO M UTRECHT
Elke zaterdag sta ik op met om 10 uur naar Peter Holland te luister en wat een GEWELDIGE RADIO MAN IS DAT ZEG (NET ALS ZO VELEN BIJ JULLIE ) HOE HIJ MENSEN HUN VERHAAL LAAT VERTELLEN EN UITPRATEN Daar kunnen ze bij veel andere Radio zenders een voorbeeld aan nemem wat geweldig.Blij dat ik jullie JAREN GELEDEN GEVONDEN HEB DANK JULLIE WEL VOOR AL DIE FIJNE DAGEN EN MOOIE MUZIEK DANK DANK DANK

geschreven op za 18 maart 2017 door: Anneke Hooft-Gaarenstroom uit Baarn

Gezelligheid
Leuk om het programma van mijn facebookvriendin Marleen Kramer te horen. Ik ben fan!
Groetjes, Rose Murphy.

geschreven op vr 17 maart 2017 door: Dragpalace / Rose Murphy uit Deventer


Binnenkort

Nieuw op maandag: Margreet
Vanaf maandag start het nieuwe televisieprogramma Margreet. Margreet van Gils praat iedere week met gewone mensen met een bijzonder verhaal. Het thema van de aankomende uitzendingen is het bijzonder personenvervoer in onze regio.-advertentie-Binnenkort

Henk is terug!
Dinsdag start een nieuw seizoen Westbroek vol verhalen en ontmoetingen met mensen uit de hele regio. Henk duikt in onderwerpen die hem na aan het hart liggen. Zoals altijd is hij nieuwsgierig, direct en informatief.


RTV Utrecht

Vrijdag: De Kwestie - 1 april grappen
Presentator Jurg van Ginkel duikt in de achtergronden van het nieuws en peilt op eigen wijze de meningen in de regio. Deze week in De Kwestie: 1 april grappen.

lees verder »-advertentie-


Energie vergelijken: heel eenvoudig de voordeligste leverancier van stroom en gas in Utrecht vinden en in drie klikken overstappen.
Vergelijk nu op Gaslicht.com
Nieuws uit andere regio's


(inter)nationaal nieuws
-advertentie-