Welcome to Youtrecht - do 28 jun 2012, 13:25 uur


Welcome to Youtrecht is een nieuw programma op RTV Utrecht. Iedere week laat presentatrice Margreet van Gils aan (buitenlandse) toeristen onze provincie zien. U wordt meegenomen, samen met de toeristen, op een ontdekkingstocht door uw eigen provincie.

In de eerste aflevering van Welcome to Youtrecht brengt Margreet samen met 4 buitenlandse studenten van de Universiteit van Nyenrode een bezoek aan de Stichtse Vecht. Ze gaan varen over de Vecht en bezoeken een aantal beroemde buitenplaatsen. Verder leren ze hoe een molen werkt en bereiden ze samen een echte Hollandse maaltijd.

Presentatie: Margreet van Gils.

Duur: 21:28
Meer uitzendingen Welcome to Youtrecht

Welcome to Youtrecht - do 1 aug 2013, 07:11 uur

In deze laatste aflevering laat Margreet de hoogtepunten van de Utrechtse Heuvelrug zien, letterlijk en figuurlijk.

Duur: 20:21

bekijk uitzending »


Welcome to Youtrecht - do 25 jul 2013, 07:11 uur

Samen met studenten van de Nyenrode Business Universiteit bezoekt Margreet in deze aflevering van Welcome to Youtrecht de Gemeente Stichtse Vecht.

Duur: 21:28

bekijk uitzending »


Welcome to Youtrecht - do 18 jul 2013, 07:11 uur

Margreet gaat in deze aflevering met een gezin en opa en oma de provincie in. WaterskiŽn, varen, fietsen, naar de kinderboerderij, duiken en zwemmen.

Duur: 19:10

bekijk uitzending »


Welcome to Youtrecht - do 11 jul 2013, 07:11 uur

In de eerste aflevering van Welcome to Youtrecht bezoekt Margreet samen met drie gezinnen tien musea in de stad Utrecht.

Duur: 23:34

bekijk uitzending »


Welcome to Youtrecht - vr 12 apr 2013, 07:11 uur

In dit programma laat presentatrice Margreet van Gils aan (buitenlandse) studenten onze provincie zien. In deze aflevering gaan ze samen op ontdekkingstocht langs de plekken die belangrijk waren tijdens de onderhandelingen voor de Vrede van Utrecht.

Duur: 19:38

bekijk uitzending »


Welcome to Youtrecht - do 19 jul 2012, 13:25 uur

In de vierdelige serie laat presentatrice Margreet van Gils aan (buitenlandse) toeristen onze provincie zien. Utrecht wilt graag in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa worden. In deze aflevering laat Margreet aan buitenlandse gasten een artistiek Utrecht zien. Samen met kunstliefhebbers en architecten bezoekt ze diverse leuke en soms ook onbekende plekken in Utrecht.

Duur: 19:32

bekijk uitzending »


Welcome to Youtrecht - do 12 jul 2012, 13:25 uur

In de vierdelige serie laat presentatrice Margreet van Gils aan (buitenlandse) toeristen onze provincie zien. Deze week gaat Margreet gaat met 4 buitenlandse studenten de Vrede van Utrecht 1713 herbeleven. Volgend jaar is het 300 jaar geleden dat de Vrede van Utrecht werd ondertekend. Maar wat was de Vrede van Utrecht eigenlijk? Waarom werd deze ondertekend? Waarom juist In Utrecht werd er onderhandeld? Op al deze vragen krijgen ze antwoord.

Duur: 19:52

bekijk uitzending »


Welcome to Youtrecht - do 5 jul 2012, 13:25 uur

In de vierdelige serie laat presentatrice Margreet van Gils aan (buitenlandse) toeristen onze provincie zien. Deze week laat Margreet de hoogtepunten van de Utrechtse Heuvelrug zien, letterlijk en figuurlijk. Ze beklimt met haar gasten de Pyramide van Austerlizt, de Cunerakerk in Rhenen en de top van de Kwintelooyen. Na al deze fysieke inspanning is er tijd voor ontspanning en worden ze op een vorstelijke manier rondgereden naar Paleis Soestdijk en Drakensteyn.

Duur: 20:21

bekijk uitzending »-advertentie-