Koninklijk schrijven voor Rhenense scholieren

RHENEN - De Eben-Haëzerschool in Rhenen heeft een koninklijke brief gekregen. Het schrijven is bedoeld voor de vierhonderd leerlingen die vorige week tevergeefs naar het koningspaar zwaaiden.
De scholieren stonden op initiatief van de plaatselijke oranjevereniging langs de Nederrijn om het voorbijvarende koningspaar toe te wuiven. Ook leerlingen van een andere school en inwoners van Rhenen stonden langs de kant.
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima passeerden Rhenen op hun weg van Gelderland naar Utrecht tijdens hun koningstoer langs alle provincies.

DOMPER

Het uitstapje werd een flinke domper voor de enthousiast zwaaiende kinderen, want het koninklijk paar was nergens te bekennen. Het stel zat in de boot bij te praten met inwoners van de provincies Utrecht en Gelderland.
In de brief schrijven Willem-Alexander en Máxima dat ze niet wisten dat de kinderen er stonden, anders hadden ze zeker gezwaaid. Ook wenst het stel ze alvast een prettige zomervakantie. De leerlingen krijgen donderdag een kopie van de koninklijke brief mee.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.