Twee mannen mishandeld in Utrechtse wijk Zuilen

UTRECHT - De politie zoekt getuigen van een mishandeling afgelopen zaterdag in de Utrechtse wijk Zuilen. Twee mannen werden op de De Lessepsstraat zonder aanleiding in elkaar geslagen.
De slachtoffers van 20 en 23 jaar oud passeerden een groepje jongeren toen ze van winkelcentrum Rokade richting de Burgemeester van Tuylkade liepen. De vier jongens begonnen de twee te achtervolgen en op de De Lessepsstraat reden ze met twee fietsen op de mannen in. Daarna werden ze in elkaar geslagen.
De Utrechters raakten allebei gewond en deden aangifte van mishandeling. De politie is op zoek naar getuigen. De aanvallers waren allevier lichtgetint en tussen de 16 en 18 jaar oud.

SIGNALEMENT

Een van de jongens had een fors postuur, droeg een wit T-shirt met rode figuurtjes aan de voorkant en had een donkere fiets bij zich. Een tweede verdachte was slank, brildragend en had een blauw T-shirt aan.
Ook de derde verdachte had een slank postuur. Hij droeg een zwart poloshirt en een trainingsbroek van Adidas met witte strepen aan de zijkant. Ook hij reed op een donkere fiets.
Van de vierde jongen is geen duidelijk signalement.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.