Vermist hondje Senna lag dood in graf naast A27 bij Nieuwegein

NIEUWEGEIN - De vermiste Jack Russell Senna is dood teruggevonden. Het lijk van het dier lag in een ondiep graf vlakbij het tankstation naast de A27 bij Nieuwegein waar hij eerder deze week verdween.
Senna werd maandagavond in een auto achtergelaten door zijn eigenaren die wat wilden eten bij de Burger King naast de snelweg. Daar zijn honden niet toegestaan.
Toen de eigenaren binnen waren, sloeg een autokraker toe. Waarschijnlijk is Senna toen ontstapt. De eigenaren waren erg ongerust over de gezondheid van het dier en veel mensen in de regio leefden mee.
Nadat RTV Utrecht over de vermissing had bericht, kwamen meerdere tips binnen. Naar aanleiding van één van die tips gingen vrijwilligers vrijdagochtend in de omgeving van het tankstation zoeken. Het lijk van Senna lag daar in de buurt.
Een dierenarts vermoedt dat de hond is aangereden en daarna is begraven. Er wordt nog sectie verricht op het dode dier om de doodsoorzaak definitief te kunnen vaststellen.
De eigenaren van Senna hebben kort na de vondst van het lijk afscheid van hun hond genomen. Senna's eigenaren zijn erg verdrietig, maar vooral ook nieuwsgierig naar degene die de hond heeft begraven. Het dier was namelijk gechipt en de eigenaar vinden was dus niet moeilijk.

Eigenaren verdrietig over dood hondje Senna

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.