Ramen Utrechtse Jumbo weer met stenen ingegooid

© RTV Utrecht
UTRECHT - Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag meerdere ruiten van een Jumbo-vestiging aan de Merelstraat in Utrecht ingegooid. In juni werden er bij dezelfde supermarkt ook al ruiten vernield.
Ook zouden er volgens klanten de afgelopen drie weken zeker vier stinkbommen zijn afgegaan voor en in de supermarkt. Het duurde dagen voor de geur weer was verdwenen en er moest intensief worden schoongemaakt.
De politie kreeg de melding van de vernielde ruiten maandagochtend rond 3.30 uur binnen. Bij aankomst bleken tien van de elf ramen van de supermarkt met stenen te zijn beschadigd. De schade wordt geschat op zo'n 10.000 euro.

DONKERE KLEDING

Op beelden van bewakingscamera's zijn volgens de politie twee verdachten te zien. Uit de beelden is alleen op te maken dat ze donkere kleding en capuchons dragen. Sommige klanten vertellen dat er onlangs een jongen op winkeldiefstal is betrapt en dat het daarna steeds vaker hommeles is.
De politie zegt de zaak serieus te nemen en is een onderzoek begonnen. Een woordvoerder laat weten dat er vooralsnog geen relatie kan worden gelegd met soortgelijke vernielingen bij dezelfde vestiging in juni.

Bij een Utrechtse Jumbo werden bijna alle ruiten vernield.
De schade aan de ruiten loopt op tot 10.000 euro.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.