Topshelf, WooN langer in The Wall

LEIDSCHE RIJN - Winkelcentrum The Wall heeft het contract met twee prominente winkels verlengd. Modezaak Topshelf en interieurspecialist WooN blijven ook de komende jaren in het markante gebouw langs de A2 in Leidsche Rijn. Topshelf, de grootste huurder in The Wall, gaat ook verbouwen en zal zich meer als warenhuis gaan profileren.
Dat is eindelijk goed nieuws voor The Wall, dat het afgelopen jaar ondernemers zag vertrekken en met leegstand kampt. De directie van Topshelf heeft desondanks veel vertrouwen in de locatie. "De centrale ligging, de ruime parkeergelegenheid en het buitenregionale verzorgingsgebied biedt alle kansen voor succes", aldus winkeleigenaar Inge van Kemenade.
The Wall timmert intussen druk aan de weg om meer ruimtes verhuurd te krijgen. Zo ligt bij de gemeente een vergunningsaanvraag voor een bowlingcentrum met kinderspeelparadijs in het zogenoemde koop- en belevingscentrum. Ook zijn er plannen voor een restaurant.
The Wall hoopt op meer culturele ondernemingen, maar volgens een woordvoerder zou het fijn zijn als er meer detailhandel zou worden toegestaan. Nu staat in de voorwaarden van de gemeente dat de helft van de oppervlakte bestemd is voor vermaak en vrije tijd. Die afspraak is hoog nodig aan vernieuwing toe, aldus The Wall.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.