Jacht op overvallers reisbureau Amersfoort

AMERSFOORT - De recherche doet onderzoek naar de gewapende overval reisbureau Belkasmi Reizen in Amersfoort.
Twee mannen drongen gistermiddag de winkel aan de Liendertseweg binnen en bedreigden een medewerker met een wapen. De mannen kregen een geldbedrag mee en vluchtten richting de Cortenaerstraat. Agenten kamden de buurt uit, maar vonden de overvallers niet.
De recherche richt zich nu onder meer op de vluchtroute van de mannen en vraagt mensen die gisteren iets verdachts hebben gezien om dit te melden.
De overvallers waren twee mannen tussen de 20 en 30 jaar. Een van hen sprak Nederlands met een accent, de ander praatte Engels.
Een van de overvallers was klein en tenger. Hij droeg een zwarte of donkere jas en een donkere broek. Hij sprak Nederlands met een accent.
De andere man was iets groter, maar wel gespierder. Hij droeg een donkere jas, een donkere broek (mogelijk spijkerbroek) en donkere sportschoenen.
Waarom de mannen het gemunt hadden op Belkasmi Reizen is niet duidelijk. Het reisbureau is gespecialiseerd in de verkoop van vliegtickets met bestemmingen over de gehele wereld, maar biedt ook pakketreizen aan naar onder meer Marokko,Tunesië, Egypte en Turkije.

Jacht op overvallers reisbureau Amersfoort

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.