Dafne Schippers reageert op Nicky Romero-roddel

UTRECHT - Topatlete Dafne Schippers heeft woensdagavond gereageerd op de geruchten over haar vermeende relatie met dj Nicky Romero.
Op Twitter schrijft de Utrechtse sprintster: "Having fun & enjoying time with @nickyromero. We have a full schedule+focus this year: me sprinting, he music. Still driving our own cars ;)". Met die laatste opmerking gaat de atlete in op berichten dat ze in de auto van Nicky Romero zou rijden.
De dj uit Veenendaal reageerde woensdagavond ook op de geruchten. Hij deed dat in RTL Boulevard: "We hebben het heel leuk samen, maar we zijn alle twee heel druk. Ik ben bezig met een album en Dafne met trainen voor de spelen in Rio. Daar gaan we ons eerst op storten", zei hij.
Romero gaf wel toe dat hij en Schippers aan het daten zijn. "In het begin spreek je elkaar vaak en merk je dat je raakvlakken hebt. Uiteindelijk duurde het best een hele poos voordat het meer werd", aldus de dj.
Hij leerde Schippers een paar maanden geleden kennen. "Ik had haar een keer een berichtje gestuurd via Twitter. Daar reageerde ze op. We bleken veel gemeenschappelijke vrienden te hebben. Ze kwam vaak langs Veenendaal waar ik woon omdat ze traint in Arnhem."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.