Zomercompetitie voor bedrijven bij Kampong

UTRECHT - Komende zomer organiseert sportclub Kampong in Utrecht een speciale zomercompetitie voor bedrijven uit de Utrechtse regio. Teams van zes collega's kunnen zich aanmelden voor voetbal of hockey. In juni moet de competitie van negen speelrondes van start gaan.
"Het is ontstaan vanuit enthousiasme voor eenzelfde soort evenement in Amsterdam", vertelt initiatiefnemer Rob Besjes. Hij keek naar de beelden uit Amsterdam en werd direct enthousiast. "Dit kwam op ons pad en wij dachten: dit is er nog niet in Utrecht."

FEESTJE

Volgens Besjes wordt het elke week een feestje. "Het leuke is ook dat alle deelnemers na het sporten allemaal samenkomen in hetzelfde clubhuis. Er zal altijd een dj zijn, maar het is ook een soort netwerkevent."
In principe kan iedereen meedoen aan de competitie. "Maar je moet wel een team op de been krijgen. Je hebt zes spelers nodig en zodra je dat kunt, mag je meedoen." Deelnemers hoeven niet te kunnen voetballen of hockeyen, maar het heeft wel voordelen.
"Er zijn teams die voor de prijs gaan, maar daar hoeft niet ieder team voor te gaan. Het helpt natuurlijk wel als je eerder gevoetbald of gehockeyd hebt."

Rob Besjes over de zomercompetitie voor bedrijven bij Kampong
Organisator zomercompetitie legt uit hoe alternatieve hockeyspel werkt

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.