Volledig programma Bevrijdingsfestival bekendgemaakt

UTRECHT - Utrechtse band The Brahms en de Memphis Maniacs zullen optreden op het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival in Utrecht. Eerder werd al bekend dat ze het podium delen met onder meer de Utrechtse John Coffey en Jett Rebel uit Soesterberg. Daarmee is het volledige programma nu bekend.
The Brahms is een vierkoppige Utrechtse band die een mix van Afrikaanse en dansbare indiemuziek maakt. Memphis Maniacs is een Nijmeegse 'mash-up-band'. De band speelt mixes van allerlei bekende nummers en mengt deze in diverse stijlen.
Dazzled Sticks en Projekt Rakija werden eerder al aan het programma op het hoofdpodium toegevoegd, net als de Amerikaanse rockband Juliette and the Licks. Nederlandse zanger Nielson sluit als Ambassadeur van de Vrijheid het programma af.
Naast het hoofdpodium is er ook een vrijheidspodium, waar 70-koppig orkest zal optreden. Binnen dit orkest brengen asielzoekers hun repertoire. Hier wordt ook de Tolerantieprijs uitgereikt, waarvoor drie Utrechtse organisaties werden genomineerd die zich inzetten voor vluchtelingen.
Het Bevrijdingsfestival Utrecht vindt op 5 mei plaats in park Transwijk.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.