Luxe ijsdiner in oude Tivoli

UTRECHT - Het voormalige Tivoli aan de Oudegracht in Utrecht is op 17 en 18 juni het decor van een luxe 7-gangen ijsdiner. Het is een initiatief van ijssalon Roberto Gelato en restaurant C'est Ça in Wittevrouwen. Bij iedere gang van het diner wordt één ingrediënt door ijs vervangen.
"Inspiratie hebben we in overvloed en de smaaksensaties vliegen deze avonden dan ook over de tafel. Ook aan entertainment zal het niet ontbreken. Wij hebben er ontzettend veel zin in!", aldus Raoul Witteman.
"Het idee ontstond om samen te koken. Niet voor de handel, maar gek, anders en vooral heel speciaal. Soms lekte er iets uit, vroeg iemand waar ze over aan het smoezen waren en beloofden zij die foodie ook deelgenoot van het resultaat te maken", laat Roberto Coletti weten.
De mannen waren er al snel over uit dat het ijsdiner in het oude Tivoli georganiseerd moest worden. Roberto omdat hij er, net vers uit Italië, zijn eerste concert van Candy Dulfer bijwoonde, Raoul omdat hij er nog niet genoeg gefeest had.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.