Vermiste Hugo levend gevonden bij Lage Vuursche

AMERSFOORT/SOEST - De sinds dinsdag vermiste Amersfoorter Hugo is donderdag levend gevonden in de bossen tussen Lage Vuursche, Soest en Baarn. Hij wordt in het ziekenhuis herenigd met zijn familie.
De politie twittert dat hij in redelijke gezondheid verkeert. "We hopen nu dat hij de juiste hulp krijgt", zeggen vrienden tegen RTV Utrecht.
Hugo werd aan het eind van de ochtend door een wandelaar gezien in het bosgebied. In een daaropvolgende Burgernet-melding werd gesproken over een man met verwondingen aan zijn linkeronderarm. Kort na de oproep werd hij aangetroffen.
"Hij heeft vannacht in het bos geslapen", zegt verslaggever Rik Dogger. "Agenten zijn nu wat spullen aan het opruimen die hij hier heeft laten liggen."

TELEFOON

Eerder donderdag hadden vrienden van Hugo ook al hoopgevend nieuws: ze zagen dat zijn telefoon aan stond. Rond 08.10 uur zagen ze dat Whatsapp-berichtjes ineens gelezen waren.

VERMISSING

Hugo vertrok dinsdagmiddag in depressieve toestand van huis. Hij werd voor het laatst gezien bij het Meander Medisch Centrum in Amersfoort en er zouden aanwijzingen zijn dat hij bij de Soester Duinen is (geweest).
Daarom werd daar woensdag gezocht door de politie. 's Avonds organiseerden vrienden en familie van de man een eigen zoektocht.

Verslaggever Rik Dogger: "Hij heeft vannacht in het bos geslapen"
Nog veel vragen rondom verdwijning Hugo

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.