Dode door ongeluk op A12 bij Woerden

WOERDEN - Op de A12 bij Woerden is een 63-jarige man uit Eindhoven overleden door een ongeluk. Dat bevestigt de politie. De auto waarin het slachtoffer zat ging zaterdagochtend rond 09.00 uur over de kop. De 96-jarige bijrijder, ook uit Eindhoven, raakte zwaargewond. Een motoragent onderweg naar het ongeluk werd op de toerit naar de A12 aangereden en raakte gewond aan zijn been.
Een traumahelikopter werd opgeroepen naar de A12 en ook reden meerdere ambulances naar het ongeval. Ook waren brandweermensen ter plekke om de slachtoffers uit hun auto te knippen.
Wat er precies is gebeurd op de A12 kon de politie nog niet zeggen. De politie is met een helikopter over de locatie gevlogen om foto's te maken, melden omstanders aan RTV Utrecht.
Naast de auto die over de kop ging, leken nog twee personenwagens bij het ongeluk betrokken. Later bleek dat dat auto's waren van getuigen die direct waren gestopt om eerste hulp te verlenen.
Het ongeluk zorgde voor lange files. Rijkswaterstaat sloot drie van de vier rijbanen af en stelde omleidingen in. De afrit naar Woerden werd vanwege het ongeval met de motoragent ook tijdelijk afgesloten.

Dodelijk ongeval A12

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.