Tienduizend euro schade door sigarettendiefstal Bisonspoor

MAARSSENBROEK - Dieven hebben in de nacht van donderdag op vrijdag toegeslagen in winkelcentrum Bisonspoor in Maarssenbroek. Ze namen bij de Primera voor duizenden euro's aan sloffen sigaretten en shag mee. Daarbij raakte ook de winkel beschadigd. De eigenaar vreest dat de schade wel kan oplopen tot tienduizend euro.
De winkelier laat RTV Utrecht weten dat hij even na 4.00 uur werd gebeld door de politie. "Ik ben toen naar de winkel gereden en zag op de parkeerplaats al pakjes sigaretten liggen. Dan weet je eigenlijk al wat er gebeurd is."

GEWELD

De dieven zijn Bisonspoor binnengekomen door in te breken bij een restaurant in het overdekte winkelcentrum. "Via die zaak konden ze onze winkel uiteindelijk bereiken. Ze hebben daarbij veel geweld gebruikt en onder meer met een paal en een winkelwagen tegen de ruit geramd."
Eenmaal binnen namen ze hun buit mee in een dekbedovertrek. Daarna zijn ze er met een scooter vandoor gegaan. "De schade is groot, omdat ik m'n weekendvoorraad ook in de zaak had liggen. Ik ben nu bezig om uit te rekenen hoeveel ze precies hebben meegenomen."

POLITIE

De politie gaat de inbraak nu onderzoeken "Ik hoop dat getuigen en iedereen die meer weet over de diefstal dat bij de politie kan melden", zegt de aangeslagen ondernemer.

"De schade is groot, omdat ik m'n weekendvoorraad ook in de zaak had liggen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.