Auto rijdt tegen boom na achtervolging politie

BAARN - Langs de A1 bij de afslag Eembrugge is zondagochtend vroeg een auto frontaal tegen een boom gereden, na een achtervolging door de politie. Beide inzittenden worden verdacht van een mishandeling in Hilversum.
De mishandeling vond plaats rond 06.10 uur op de Groest in Hilversum. Het slachtoffer werd daar geslagen en geschopt. De verdachten vertrokken daarna met hun Opel Vectra richting de snelweg. Het stopteken van de achtervolgende politie was voor het tweetal aanleiding om vol gas te geven, de lampen van de auto uit te doen en de A1 op te scheuren.
Bij Eembrugge nam de bestuurder de afslag en verloor de macht over het stuur. De auto raakte van de weg, schampte een lichtmast en kwam tot stilstand tegen een boom. Omdat de auto begon te roken heeft de politie beide inzittenden uit de auto gehaald. Naast de al aanwezige politie kwamen brandweer, ambulances en een traumahelikopter ter plaatse.
Beide inzittenden, inwoners van Renswoude van 29 en 31 jaar, zijn zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht rond de aanrijding en hun betrokkenheid bij de mishandeling in Hilversum.

Beelden van het ongeluk bij de afslag Eembrugge

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.