Gewapende overval in bus Vleuten

VLEUTEN - Bij station Vleuten hebben maandagavond twee jongens een gewapende overval gepleegd in een bus.
De chauffeuse had dienst op lijn 28. Ze was even voor half twaalf vanuit Utrecht op het station aangekomen. Twee jongens zaten op een bankje bij de wachtruimte. Eén van hen klopte op de deur van de bus. De chauffeusse deed open en werd bedreigd met een mes. De jongen eiste geld.
De chauffeuse liet zich niet imponeren en wist de overvaller verbaal af te schrikken. De twee jonge daders sloegen zonder buit op de vlucht.
De politie heeft de twee nog niet gepakt en is op zoek naar mensen die iets hebben gezien. Bijvoorbeeld de passagiers die even daarvoor in buslijn 28 hebben gezeten en op het station Vleuten zijn uitgestapt.

SIGNALEMENT

Signalement dader 1: licht getinte jongen, 14-18 jr, 1.60-1.70, tenger postuur, zwarte kleding met witte capuchon. Signalement dader 2: licht getinte jongen, 14-18 jr. 1.60-1.70, tenger postuur, donkere kleding.

VLUCHT

De jongens vluchtten in verschillende richtingen weg. Dader 1 rende via het plein en de onderdoorgang van het spoorviaduct richting de Odenveltlaan. Dader 2 rende weg via de onderdoorgang richting de J.F. Kennedylaan.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.