Henk Westbroek baalt van overlast voor café: "Harteloze klootzakken"

UTRECHT - Henk Westbroek is boos op de gemeente Utrecht. Er stonden woensdagmiddag opeens grote blaas- en zuiginstallaties voor de deur van zijn horecazaak Stairway to Heaven en daarom moest hij naar eigen zeggen zijn zaak aan de Mariaplaats een paar dagen sluiten.
Met die installaties wordt bij de buren van het café een kelder uitgezogen, maar hierdoor kan niemand naar binnen bij het café van Westbroek. Een telefoontje naar de gemeente heeft niks opgeleverd. "Harteloze klootzakken", noemde Westbroek de gemeentemedewerkers die hem niet op de hoogte stelden van de werkzaamheden.
"Ik baal dat ik acht man personeel naar huis moet sturen en dat niemand me van tevoren iets zegt. Er is ook niemand bereikbaar en ze vinden het heel vervelend als ik opbel." Westbroek zegt verder dat hij duizenden euro's misloopt door de gedwongen sluiting, hij heeft een klacht ingediend.
Begin van de avond bleek dat de werktuigen al weer waren verdwenen voor de stoep van Stairway to Heaven. Daar zaten ook gewoon bezoekers op het terras.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.