Vrouw in scootmobiel gestoken met injectienaald

UTRECHT - De Utrechtse politie is op zoek naar een man die een vrouw heeft gestoken met een injectiespuit. Het slachtoffer dat in een scootmobiel zit werd vorige week aangevallen door de verdachte, maar deed zondag pas aangifte.
De mindervalide 52-jarige Utrechtse parkeerde haar scootmobiel vorige week achter een bloemenkraam bij de Kleine Singel. Een kwartier later wilde ze weer wegrijden. Ze werd op dat moment aangesproken door een onbekende man die zich aan haar ergerde, omdat hij door haar niet bij zijn daar neergezette rugtas kon.

VINGER

Toen de vrouw de tas vervolgens aan de man wilde geven, stak hij met een injectiespuit in haar vinger. De verdachte ging er daarna direct vandoor en rende weg in de richting van het Griftpark.
De vrouw heeft zich door een arts laten behandelen. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling en mensen die meer denken te weten over de dader.

SIGNALEMENT

De verdachte is volgens het slachtoffer een blanke, tengere man van ongeveer 30 jaar oud. Hij heeft rossig, lang en krullend haar en veel sproeten in het gezicht. Verder heeft hij een opvallend litteken op de rechterkant van zijn bovenlip.
De verdachte is tussen 1.65 en 1.70 meter lang en droeg op de bewuste dinsdag een donkerblauw gebreid petje op zijn hoofd. Hij was gekleed in een beige vest met een zogeheten houtje-touwtje sluiting en droeg daaronder een mosgroen shirt. Hij liep op lichtblauwe gympen met een witte zool.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.