Utrecht betaalt tekenaar Fokke & Sukke

UTRECHT - Het heeft even geduurd, maar de tekenaar van Fokke & Sukke heeft zijn geld gekregen van de gemeente Utrecht. Wethouder Kreijkamp zegt op Twitter dat de verschuldigde 100 euro na anderhalf jaar is overgemaakt. Tekenaar Jean-Marc van Tol bevestigt dat in een tweet.
"Ik heb zojuist een goed gesprek gehad met Hoofd Financiële Afwikkelingen Beheer van de gemeente Utrecht en we zijn er helemaal uit", twittert Van Tol. Volgens Kreijkamp stond de lang onbetaalde factuur niet op naam van de gemeente Utrecht en was dat de reden voor de vertraging.
Woensdag was de toon van de tekenaar nog fel. "Ik heb besloten om geen opdrachten van gemeenten, provincies en overheid meer aan te nemen vanwege hun gebrekkige facturatieverwerking", twitterde hij. Van Tol verbaasde zich over de veelvoud aan kosten die de gemeente moet hebben gemaakt na al zijn telefoontjes "qua mankracht en aandacht".
Van Tol trok ook fel van leer tegen het ministerie van Defensie en het ministerie van Justitie, waarvoor hij naar eigen zeggen zelfs een factuur moest vervalsen.
Inmiddels is hij helemaal klaar met de commotie over zijn facturen, blijkt uit zijn tweets."*Doei!* Utrecht is THE BEST!!!"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.