YouTubers en acteurs strijden bij Desto

UTRECHT - Een strijd van vloggers tegen acteurs, vanavond op het veld van sportvereniging Desto in Vleuten. Creators FC, met daarin bekende YouTubers en een team van bekende acteurs die zich Crew United noemen, voetballen tegen elkaar. Er worden ook handtekeningen uitgedeeld.
De wedstrijd wordt op een bijzondere manier in beeld gebracht. De YouTubers, onder wie Gekke Markie, Ponkers, SupergaandeYousToub en vvbasvv, vloggen natuurlijk over hun prestaties, maar een deel van de wedstrijd wordt ook met drones gevolgd. De YouTubers spelen met camera's op hun lijf vastgeplakt. Het team wordt gecoached door de Utrechtse goochelaar Roy van Rossum.

In Crew United spelen onder meer Tim Murck, bekend van SpangaS, Nellie Benner uit Huis van Anubis, Jason de Ridder, BNN-presentator Rens Polman en acteur Matthijs van de Sande Bakhuyzen.

Creators FC speelde al eerder tegen het sterrenteam van RTL. Die wedstrijd verloren ze.

De wedstrijd bij Desto begint om 19.30 uur op het hoofdveld van de club en is gratis te bezoeken. Fans kunnen na afloop handtekeningen krijgen of op de foto gaan met hun idolen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.