Politie dringt woning Nieuwegein binnen na vondst dode

NIEUWEGEIN - In Nieuwegein is donderdagmiddag een lichaam gevonden in een appartement aan de Zandwal. De politie rukte met veel mankracht uit, maar kan nog niet veel zeggen over de omstandigheden van de zaak.
Agenten hebben een keukenraam opengebroken en zijn de woning binnengedrongen. Volgens ooggetuigen droegen ze kogelwerende vesten.
Een deel van de straat is lange tijd afgezet geweest. Boven de Zandwal vloog ook een politiehelikopter. Een politiewoordvoerder wilde alleen kwijt dat er donderdagmiddag een overleden persoon is aangetroffen en dat de politie een onderzoek heeft ingesteld.
De eerste alarmmelding kwam om 16.16 uur. Toen werd een ambulance naar de flat aan de Zandwal geroepen. Bij de inval even voor 17.00 uur stonden twee ambulances klaar. Drie kwartier later gingen rechercheurs in witte pakken het appartement binnen.
Buurtbewoners speculeerden na de inval over wat er gebeurd zou zijn. Sommigen hebben vegen bloed op de muren gezien. Iemand anders zegt dat donderdagochtend iemand hard geschreeuwd zou hebben in het huis.

Politie doet inval in appartement aan Zandwal

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.