Kuzu zegt interviews met RTV Utrecht af

PROVINCIE UTRECHT - DENK-voorman Tunahan Kuzu heeft op het laatste moment zijn afspraken in de interviewserie met RTV Utrecht afgezegd. Kuzu zou de regionale omroep woensdag bezoeken. Een reden voor de afzegging heeft DENK niet gegeven.
Kuzu zou de achtste politicus zijn in de rij lijsttrekkers die dagelijks bij RTV Utrecht live op Facebook, tv en radio worden geïnterviewd, maar hij wil dus niet meer. Kuzu zegde een soortgelijk interview bij Omroep Zeeland ook af.
Eerder waren wel onder meer Mark Rutte, Sybrand Buma en Emile Roemer te gast bij RTV Utrecht. De vrijgekomen interviewplaats is inmiddels ingenomen door Kuzu's voormalige partijgenoot Sylvana Simons, nu lijsttrekker van Artikel 1.

AFZEGGINGEN

Eerder zegde ook Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren af. Die vrijgekomen plaats kon worden ingevuld door verschuivingen in het interviewschema. De PVV ging ondanks herhaaldelijke verzoeken niet in op de
. De PvdA en GroenLinks stuurden in plaats van hun lijsttrekker een vervangende kandidaat.
Maandag nam Sharon Dijksma (PvdA) op de redactie en in de studio's plaats. Dinsdag volgt Kathalijne Buitenweg (GroenLinks) en woensdag Sylvana Simons (Artikel 1). Donderdag en vrijdag sluiten Alexander Pechtold (D66) en Henk Krol (50PLUS) de reeks af.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.