"Peuter (3) Uithoorn neergestoken door overbuurvrouw"

PROVINCIE UTRECHT - De vrouw die dinsdagavond een 3-jarig meisje zou hebben neergestoken in Uithoorn en daarna zelfmoord pleegde, is niet de moeder van het jonge slachtoffertje.
"Het zou gaan om een overbuurvrouw", zegt een politiewoordvoerder tegen de NOS. "Het motief voor de steekpartij is nog niet duidelijk, maar deze vrouw heeft wel een geschiedenis van verwardheid."
De politie weet nog altijd niet honderd procent zeker of de vrouw die van de flat sprong dezelfde persoon is die het meisje neerstak. Het kind is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, ze is niet in levensgevaar.

HELIKOPTER

Na het steekincident op de Admiraal de Ruyterlaan, enkele honderden meters over de provinciegrens met Utrecht, zette de politie een helikopter in om te zoeken naar de dader. "Vanuit de helikopter werd een vrouw aangetroffen tussen twee flats. We hebben haar nog geprobeerd te reanimeren, maar ze is overleden."
Uithoorn grenst aan Amstelhoek (gemeente De Ronde Venen), dat wel in Utrecht ligt. Agenten en ambulancemedewerkers uit Utrecht werden dinsdagavond opgeroepen om te assisteren bij het drama.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.