Grote zoekactie naar woningovervallers in Zeist, vijf verdachten opgepakt

ZEIST - Het centrum van Zeist stond vrijdagmiddag en -avond op z'n kop vanwege een incident bij een flat aan de Antonlaan. Daar zou een woningoverval zijn geweest met een grote klopjacht tot gevolg.
Een arrestatieteam van de politie hield vier personen aan in een auto bij de flat. De politie zocht met man en macht en zette onder meer een helikopter en honden in. Later is met behulp van de helikopter is een vijfde verdachte aangehouden.
De zoekactie verplaatste zich rond 18.00 uur naar de omgeving van de Kwikstaartlaan, helemaal aan de andere kant van Zeist. Daar zouden één of meerdere vluchtende verdachten gezien zijn. Politiehonden roken de sporen ook.

AUTO

De politie heeft een witte Volkswagen weggetakeld op de Scholeksterlaan. Het is niet precies duidelijk wat die wagen met de overval te maken heeft.
De zoekactie leek daarna voorbij, maar rond 19.30 uur was weer veel politie op de been rond winkelcentrum De Clomp. Mogelijk is een verdachte daar gezien.
Het centrum van Zeist is weer volledig toegankelijk. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt bij het incident op de Antonlaan.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.