Politie dregt bij vindplaats Savannah, morgen besluit over verdachten

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Het OM beslist morgen of de twee verdachten van de dood van de meisjes Savannah uit Bunschoten-Spakenburg en Romy uit Hoevelaken worden voorgeleid. In de twee vermoedelijk op zichzelf staande zaken zitten twee minderjarige jongens vast.
Een 16-jarige jongen uit Den Bosch wordt in verband gebracht met de dood van de 14-jarige Savannah uit Bunschoten. Voor de dood van de even oude Romy uit Hoevelaken zit een jongen uit Lunteren vast.

DREGWERKZAAMEDEN

Op industrieterrein De Kronkels in Bunschoten heeft de politie sporenonderzoek gedaan. Op enkele tientallen meters van de plek waar afgelopen weekend het lichaam van Savannah Dekker werd gevonden, werd in de sloot gedregd.
Het onderzoek werd verricht in de sloot die De Kronkels scheidt van sportpark De Vinken. De slootkanten zijn onderzocht met metaaldetectoren, wat erop kan duiden dat de politie naar een mes of een dergelijk voorwerp zocht.
Het gebied waar gezocht wordt is volledig afgezet met lint en wordt bewaakt.

STILLE TOCHT

Vanochtend was er overleg tussen de politie, gemeente en de familie van Savannah. Daaruit is onder meer naar voren gekomen dat er donderdag een
komt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.