Meeuwsen/Brouwer de sterkste in Eredivisie Beachvolleybal Tour Utrecht

UTRECHT - Robert Meeuwsen uit Nieuwegein heeft met zijn partner Alexander Brouwer de Eredivisie Beachvolleybal Tour in Utrecht gewonnen. In de finale aan het Lucasbolwerk waren zij met 2-1 om sets te sterk voor het koppel Boehlé/Van de Velde.
Eerder op de dag won Tom van Steenis uit Houten met Ruben Penninga de wedstrijd om de derde plaats. In een spannende driesetter trokken Van Steenis en Penninga aan het langste eind. Setstanden 21-17,18-21 en 16-14.
Kersverse beachvolleyballer Maarten van Garderen strandde al in de kwartfinales. Met zijn kompaan Christiaan Varenhorst verloor de Renswoudenaar met 21-16, 14-21 en 12-15 van de latere finalisten Boelhé en Van der Velde.

VROUWEN

Het toernooi bij de vrouwen werd gewonnen door het duo Sinnema/Stubbe. Zij wonnen in de finale met 2-0 (21-18, 27-25) van Flier/Van Iersel.
In het vrouwentoernooi verloor Madelein Meppelink uit Rhenen, met gelegenheidspartner Sanne Keizer, van het Duitse duo Borger/Kozuch. Door de 2-0 nederlaag eindigde het toernooi voor Meppelink/Keizer in de kwartfinale.
De Duitse dames versloegen eerder ook al de Bilthovense Daphne Katan met haar partner Jessica Smit.

Robert Meeuwsen:'Heerlijk om hier te spelen'