Specifieke getuigen van moord bij station Breukelen gezocht

BREUKELEN - De politie zoekt drie specifieke getuigen van de moord op Jaïr Wessels. Hij werd vrijdag 7 juli doodgeschoten bij station Breukelen. De dader vluchtte in een gestolen Seat Leon, die later werd teruggevonden in Loenersloot.
Vorige week besteedde Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. Vervolgens meldden zes getuigen zich, onder wie de blonde vrouw om wie specifiek gevraagd werd. Ook Bureau Hengeveld besteedde aandacht aan de moord.

SIGNALEMENT

Nu zoeken agenten naar drie anderen die rond 15.00 uur op het station waren. Het gaat om een "zakelijk uitziende" blanke man van plusminus dertig jaar met kort blond haar. Hij stond te wachten met een soort aktetas.

TWEE ANDEREN

Verder wordt gericht gezocht naar een stelletje van een jaar of dertig. De vrouw had blond haar. De twee stapten in een rode auto, mogelijk een Toyota Aygo of een Peugeot 208.
Ook andere getuigen van de brute moord die nog niet met de politie hebben gesproken kunnen zich alsnog melden bij de politie.

MOORD

Wessels (30) uit Amsterdam was een bekende van de politie. Hij werd op klaarlichte dag neergeschoten en overleed later in het ziekenhuis. De dader(s) zijn nog niet gepakt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.