Kort nieuws: IJsselsteinse fanfare wint prijs

REGIO - Het IJsselsteins Fanfareorkest Excelsior heeft van het weekend de eerste prijs gewonnen op een muziekconcours in Maassluis.
Het orkest staat onder leiding van dirigent Leon Vliex.
* Het derde Utrechts Cabaret Festival is gewonnen door de Belg Ronny Hofenboom. De jury sprak van een act met formidabele sketches.
* Leusden begint vandaag met onderhoudswerkzaamheden aan de Burgemeester van de Postlaan. Het asfalt wordt vervangen tussen de rotonde bij het poltiebureau en de kruising met de Hamersveldseweg.
* De Harley Davidson Parade in Amersfoort is zonder problemen verlopen. Ongeveer 800 motoren reden gistermiddag van Leersum naar Amersfoort. Politie reed met de stoet mee, maar hoefde nergens in te grijpen.
* In Wijk bij Duurstede zijn drie mannen aangehouden die vals geld bij zich hadden. De politie kreeg een melding dat er bij een festival in de gemeente vals geld opdook. De drie mannen, in de leeftijd van 17 tot 22 jaar, hadden nog enkele valse briefjes van vijftig op zak.
* In Utrecht is een dronken automobilist aangehouden. De 37-jarige man uit IJsselstein werd op het Zandpad gecontroleerd. Na een blaastest bleek dat hij te veel had gedronken en kon hij zijn rijbewijs inleveren.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.