Gewonde bij brand in sauna Maarssen

TIENHOVEN - In het gloednieuwe saunacomplex SpaSereen in Tienhoven heeft vannacht brand gewoed. Daarbij heeft de eigenaresse teveel rook binnengekregen.
De vrouw was na sluitingstijd nog aanwezig in het gebouw en probeerde de brand te blussen. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle.
Een brandwerende scheiding heeft er mede voor gezorgd dat de brand zich niet kon uitbreiden naar de rest van het pand. De brand ontstond even na middernacht en was tegen half twee 's ochtends onder controle. De brandweer bestreed het vuur met drie blusvoertuigen en een hoogwerker.

MANKEMENT

Volgens de brandweer is het grootste deel van het complex nog intact en kan het gewoon in bedrijf worden genomen. Alleen een gedeelte aan het water aan de achterkant van het complex is onbruikbaar. De brandweer vermoedt dat de brand is ontstaan door een technisch mankement in een sauna.
De sauna werd half mei geopend na een jarenlang juridisch gevecht met omwonenden. Die reageerden volgens de eigenaresse nu juist erg bezorgd en hebben het slachtoffer bijgestaan.

Grote brand in nieuwe sauna Maarssen
Gewonde bij brand in sauna Maarssen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.