Kort nieuws: beroving bij pinautomaat

REGIO - Bij een gewapende overval in Zeist is een pinner beroofd. De 34-jarige man haalde maandagavond geld uit een automaat aan de Laan van Vollenhove, toen er ineens een gewapende man achter hem stond. Toen hij zijn geld had afgegeven, verdween de overvaller.
* De gemeente Utrecht stelt de opbrengst van windmolenenergie veel te rooskleurig voor. Dat stelt de actiegroep 'De Buren van Lage Weide'. Tijdens een raadsinformatiebijeenkomst worden dinsdagavond de plannen voor de molens op Lage Weide gepresenteerd, net als het onderzoeksrapport.
* Een automobilist heeft gisteren in Utrecht twee fietsers onderuit gereden. De bestuurder uit Breukelen reed over de Van Hoornekade en zag de 21-jarige man en 23-jarige vrouw over het hoofd. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.
* Op de Winthontlaan in Utrecht is vannacht een dieseldief betrapt. Medewerkers van cameratoezicht zagen een bestelbusje bij een gesloten pomp staan en agenten gingen daarom eens kijken. Toen de man de agenten zag, trok hij slangen uit de pomp, waardoor de diesel overal heen spoot. De man uit aangehouden, maar de milieupolitie zal nog verder onderzoek doen.
* Bij een aanrijding in Nieuwegein is een scooterrijder gewond geraakt. De 16-jarige jongen zag op de Noordstedeweg te laat dat een vrouw in een scootmobiel het zebrapad overstak en sloeg over de kop. Hij is met hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd, de vrouw bleef ongedeerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.