Succes voor boer Hans in Boer Zoekt Vrouw

COTHEN - De Utrechtse boer Hans uit het populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw heeft een geliefde gevonden. In het KRO-programma zondagavond ging presentatrice Yvon Jaspers even bij de boer langs om te horen hoe die met een zelfgebakken appeltaart werd verleid door Femke uit Amsterdam.
Boer Hans woont tussen Cothen en Werkhoven en kreeg maar vijftien brieven. Dat was niet voldoende om aan het tv-programma mee te mogen doen. Achter de schermen bleek echter dat tussen de vijftien brieven toch een geliefde zat en sindsdien is Hans gelukkig met Femke, zo was zondagavond te zien in het programma dat voor de rest werd opgenomen op Kasteel Sterkenburg in Langbroek.
De relatie moest voor de duur van het programma nog wel geheim blijven, zei het stel maandag tegen RTV Utrecht. "Sommige mensen hebben een paar keer een rooie krullebol zien wegduiken," zegt Femke. "Dan moest ik heel snel rennen als er iemand aan kwam. Ze zullen ergens wel het vermoeden hebben gehad dat er wat speelde."
Ook een andere regiogenoot hield aan het programma een geliefde over. Zo vormt Wilma uit Oudewater tegenwoordig een koppel met boer Martin.

Fragment

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.