Mogelijk nieuwe beelden van auto Jeroen Denis

RHENEN - De politie denkt nieuwe camerabeelden te hebben waarop de auto van de vader van Ruben en Julian uit Zeist te zien is. De nieuwe beelden zouden dinsdagochtend na 01.40 uur in Rhenen zijn gemaakt. Daarmee zouden het de laatste beelden zijn waarop de vader nog in leven is.
Waar de auto precies reed en in welke richting die ging, kan de politie nog niet bekendmaken. Vrijdag zijn extra specialisten opgeroepen om alle binnenkomende filmbeelden te analyseren.
Via een speciaal formulier op www.politie.nl kunnen burgers en bedrijven hun beveiligingsbeelden delen, waar mogelijk de zilverblauwe Hyundai Getz met kenteken 08-NT-BV op staat. Vrijdagavond deed politiewoordvoerder Bernhard Jens de oproep nog eens op televisie in TROS Vermist.
De auto van vader Jeroen Denis werd voor het laatst gezien om 01.40 uur op de provinciale weg N233 in Rhenen. Korte tijd later pleegde Denis in Doorn zelfmoord. Zijn twee kinderen zijn sindsdien nog steeds zoek.
De politie riep donderdag particulieren en bedrijven in de buurt van Rhenen op om camerabeelden op te sturen. Zo wilden agenten ontdekken of de broertjes dinsdagochtend nog bij de vader in de auto zaten. Op de beelden die de politie tot nu toe binnenkreeg, was dat niet te zien.
Omdat veel mensen deze dagen vrij hebben of op vakantie zijn, dacht de politie met haar oproep niet alle camera-eigenaren bereikt te hebben. Daarom ging de politie vrijdagochtend zelf aanbellen bij bedrijven met een camera die nog niet hadden gereageerd. De afstand tussen Rhenen en Doorn is ongeveer 17 kilometer.
Het is vrijwel uitgesloten dat verkeerscamera's kunnen helpen bij het onderzoek omdat deze geen beelden opnemen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.