"Ruben en Julian waren bij Doornse Gat"

DOORN - De vermiste broertjes Ruben en Julian zijn vorige week maandag nog met hun vader bij het Doornse Gat gezien. Diverse mensen vertellen tegen RTV Utrecht dat de jongens bij de speelplaats rond hebben gelopen. De volgende morgen pleegde hun vader daar zelfmoord.
Een man die er vaak zijn hond uitlaat zegt voor honderd procent zeker te weten dat het de broertjes waren. Hij beschrijft tegen verslaggever Dennis van Ommeren dat ze met hun vader het bos in waren gelopen.
Ze hadden een bal bij zich, maar speelden er niet mee, zegt de man. Het viel de getuige op dat de jongens zwijgend op een boomstam zaten. Hun vader zou onrustig heen en weer hebben gelopen.
Een andere getuige heeft van familieleden van de jongens gehoord dat Ruben en Julian inderdaad een groot deel van de dag met hun vader in Doorn hebben doorgebracht. De politie zegt desgevraagd dat deze verklaringen in het onderzoek worden meegenomen.
Het drietal werd 's avonds nog gezien in Zuid-Limburg, maar sindsdien ontbreekt ieder spoor van de broertjes. Hun vader werd de volgende morgen gevonden bij het Doornse Gat.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.