Vrijwilligers zoeken door naar Ruben en Julian

UTRECHTSE HEUVELRUG - Vrijwilligers blijven de komende dagen zoeken naar de vermiste Ruben (9) en Julian (7) uit Zeist.
Dinsdagavond om 19.30 uur start een zoekactie in Leersum. De vrijwilligers verzamelen om 19.00 uur bij de Uilentoren aan de Lomboklaan. De politie is op de hoogte gesteld van de zoekactie, maar de organisatie kan tegenover RTV Utrecht nog niet bevestigen of de politie aanwezig is. Het afgelopen weekend was dat wel het geval in onder meer Austerlitz.

RHENEN

Ook voor woensdagavond is er een particuliere zoekactie georganiseerd. Dan wordt in Zeist gezocht. Een exacte locatie is nog niet bekend. Wel heeft de politie toegezegd om ook bij de zoekactie aanwezig te zijn, laat de organisatie aan RTV Utrecht weten.

OVERIGE ZOEKACTIES

De organisatie van de particuliere zoekacties krijgt veel verzoeken binnen om ook op andere locaties te zoeken. "We vinden dat natuurlijk fantastisch. Wij helpen ze dan met het opzetten van zo'n actie en adviseren ze", aldus de organisatie. "Zo zijn vrijwilligers in Rhenen van plan om vanavond te gaan zoeken".
Ook in Limburg was er dinsdagochtend een particuliere zoekactie door vrijwilligers. In het heuvelachtige Ambyerbos speurde Burgerinitiatief Beek het bos af.

HUIS EX-VRIENDIN DOORZOCHT

In Limburg heeft de politie ook in het huis van een ex-vriendin van Jeroen Denis tevergeefs gezocht naar de vermiste broertjes Ruben en Julian. Dat maakte politiewoordvoerder Bernhard Jens dinsdagochtend bekend op Radio M Utrecht.
Er gingen begin deze week geruchten dat de man vorige week nog samen met Ruben en Julian bij de vrouw in Limburg langs was geweest, maar dat is volgens de politie niet waar. Wel heeft de politie even met de vrouw gepraat en in haar woning gekeken. Dat leverde niks op.

Vrijwilligers zoeken door naar Ruben en Julian
Beelden van de bewakingscamera

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.