UGezond

UGezond is de wekelijkse rubriek over gezondheid van UVandaag.

RTV Utrecht komt in actie voor de Voedselbank. Samen met de andere regionale omroepen is het de bedoeling om bijvoorbeeld houdbare producten zoals pindakaas en pasta in te zamelen, want daar is vaak een tekort aan. Alle producten eindigen in een voedselpakket. Mensen die het minder breed hebben kunnen daarmee een maaltijd maken. 

In UGezond halen wij zo'n pakket op bij de Voedselbank in Oudewater en we kijken met een diëtist of die maaltijd wel gezond en gevarieerd kan zijn.  

 Meer UGezond:

- Gezonde Voedselbankmaaltijd

- Stemmenpoli Jeugd UMC Utrecht

- Ebola en het Calamiteitenhospitaal

- Inenten tegen baarmoederhalskanker

- Slaapstoornissen

- Jongeren en alcohol

- Skivoorbereiding

- Darmkanker

- Borstimplantaten

- Borstkanker

- Hersftdepressie

- Dementie koor

- Angststoornis

- Toelatingsbeleid verzorgingshuizen

- Dikke kinderen


Radio M Utrecht

Dinsdag in Aan Tafel!
Ben Cramer uit Baarn heeft een nieuwe album gemaakt en een kerstsingle. Ik ga langs bij atelier De Wijde Doelen in Utrecht waar de Gouden Harten zijn gemaakt die we tijdens de Gouden Week uitreiken.


-advertentie-RTV Utrecht

Kerstavond en eerste Kerstdag: Nieuwe Philharmonie
De Utrechtse kerstconcerttraditie is in 2012 gestart en is niet meer weg te denken. Dit jaar op Kerstavond het Concert Messiah van de NPU/MediaFris en op Kerstdag het Slotconcert Festival Oude Muziek door de NPU. Kijk op: www.nputrecht.nl


RTV Utrecht

Vermiste Dieren
Dieren zijn een belangrijk onderdeel van een huishouden en als het huisdier vermist is geeft dat veel verdriet. RTV Utrecht wil graag een bijdrage leveren aan het terugvinden van vermiste huisdieren.

lees verder »

-advertentie2-(inter)nationaal nieuws


Nieuws uit andere regio's-advertentie-