UGezond

UGezond is de wekelijkse rubriek over gezondheid van UVandaag.

RTV Utrecht komt in actie voor de Voedselbank. Samen met de andere regionale omroepen is het de bedoeling om bijvoorbeeld houdbare producten zoals pindakaas en pasta in te zamelen, want daar is vaak een tekort aan. Alle producten eindigen in een voedselpakket. Mensen die het minder breed hebben kunnen daarmee een maaltijd maken. 

In UGezond halen wij zo'n pakket op bij de Voedselbank in Oudewater en we kijken met een diëtist of die maaltijd wel gezond en gevarieerd kan zijn.  

 Meer UGezond:

- Gezonde Voedselbankmaaltijd

- Stemmenpoli Jeugd UMC Utrecht

- Ebola en het Calamiteitenhospitaal

- Inenten tegen baarmoederhalskanker

- Slaapstoornissen

- Jongeren en alcohol

- Skivoorbereiding

- Darmkanker

- Borstimplantaten

- Borstkanker

- Hersftdepressie

- Dementie koor

- Angststoornis

- Toelatingsbeleid verzorgingshuizen

- Dikke kinderen


Radio M Utrecht

Maandag in Aan Tafel!
Deze week geven wij een exclusieve prijs weg: een unieke rondleiding in het nieuwe Nationaal Militair Museum in Soest. Dirk Staat, conservator Public History van het Nationaal Militair Museum komt hierover vertellen.

lees verder »


-advertentie-RTV Utrecht

Vermiste Dieren
Dieren zijn een belangrijk onderdeel van een huishouden en als het huisdier vermist is geeft dat veel verdriet. RTV Utrecht wil graag een bijdrage leveren aan het terugvinden van vermiste huisdieren.

lees verder »


RTV Utrecht

Evenement aanmelden op RTV Utrecht
Iedereen die een evenement (of iets anders voor publiek) in onze provincie organiseert, kan die uploaden in de evenementenagenda op onze website. Meld hier uw evenement aan en deze verschijnt in onze rubriek "agendatips".

lees verder »

-advertentie2-(inter)nationaal nieuws


Nieuws uit andere regio's-advertentie-