De Utrechtse Schatkamer

RTV Utrecht zoekt 17 januari nieuwe kunstschatten voor het programma De Utrechtse Schatkamer in Soest. Presentatrice Margreet van Gils gaat met een team van taxateurs de provincie in om uw  kunst, antiek of curiosa te taxeren. Heeft u nog een voorwerp in huis waarvan u altijd al de waarde heeft willen weten? Bezoek dan de gratis taxatiedag op 17 januari. Begin 2016 start vervolgens een nieuwe serie van De Utrechtse Schatkamer.

Data en locatie
De volgende taxatiedag is:


Zondag 17 januari
Soesterduinen
Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest
 
Tijdens de gratis taxatiedag gaan de deuren om 09.30 uur open. Van 10.00 tot 15.00 uur zijn er taxaties. U kunt maximaal 3 voorwerpen per persoon laten taxeren.

Uitzendingen
Het nieuwe seizoen van De Utrechtse Schatkamer is vanaf januari 2016 te zien op RTV Utrecht.

Actie

Samen voor de Voedselbank
Vanaf maandag 14 december kan iedereen bij RTV Utrecht producten inleveren voor de actie Samen voor de Voedselbank. Zowel radio als televisie staan van in het teken van deze inzamelingsactie.

lees verder »RTV Utrecht

Vanaf donderdag 3 december: Gouden Tijden
In dit nostalgische programma nemen bekende regiogenoten ons mee naar hun jeugd. Van Conny Vink tot Stef Bos: terug naar het gevoel van toen op plekken in de provincie die tijdens hun jongere jaren belangrijk voor hen waren.


RTV Utrecht

Weerfoto?
Heeft u een mooie weerfoto gemaakt vandaag? En zou deze graag terug zien in de uitzending van U Vandaag? Stuur uw foto op naar weerfoto@rtvutrecht.nl
-advertentie-