Op 8 november vindt de gratis taxatiedag van De Utrechtse Schatkamer in Zeist plaats

RTV Utrecht zoekt op 8 november nieuwe kunstschatten voor het programma De Utrechtse Schatkamer. Presentatrice Margreet van Gils gaat met een team van taxateurs de provincie in om uw  kunst, antiek of curiosa te taxeren. Heeft u nog een voorwerp in huis waarvan u altijd al de waarde heeft willen weten? Bezoek dan de eerste gratis taxatiedag op zondag 8 november bij Oud London in Zeist. Begin 2016 start vervolgens een nieuwe serie van De Utrechtse Schatkamer.

Data en locatie
Op zondag 8 oktober is De Utrechtse Schatkamer taxatiedag bij Oud London, Woudenbergseweg 52 3707 HX Zeist . Deze locatie in de bossen van Zeist  is uitermate geschikt om na het taxeren nog wandeling of fietstocht te maken of een bezoek je te brengen aan de Piramide van Austelitz. De volgende taxatiedagen zullen in begin 2016 plaatsvinden.
Tijdens de gratis taxatiedag gaan de deuren om 09.30 uur open. Van 10.00 tot 15.00 uur zijn er taxaties. U kunt maximaal 3 voorwerpen per persoon laten taxeren.

Uitzendingen
Het nieuwe seizoen van De Utrechtse Schatkamer is vanaf begin 2016 te zien op RTV Utrecht.

Stem

Sixties Top 100
Maandag 12 oktober is het weer De Week van de Sixties op Radio M Utrecht! Stem nu op uw favoriete nummer voor de Sixties Top 100.

lees verder »RTV Utrecht

Dinsdag: Westbroek!
De snurkende buurman, een zoon met drumstel: soms kun je helemaal gek worden van het geluid om je heen. Henk besluit te gaan isoleren. Maar wat voor soorten isolatie bestaan er eigenlijk allemaal? Henk zoekt het uit in Westbroek!


Binnenkort

Verborgen Museumschatten
Op vrijdag 16 oktober start het televisieprogramma Verborgen Museumschatten. Nadya Sewradj bezoekt musea in onze regio. Ze wordt rondgeleid en krijgt een uniek kijkje in de diverse depots, archieven en kluizen van de musea.
-advertentie-