RTV Utrecht is op zoek naar de mooiste plekjes van de provincie

Voor het nieuwe seizoen van het RTV Utrecht programma Mijn Mooiste Plek is presentatrice Evelien de Bruijn op zoek naar de mooiste, leukste of avontuurlijkste natuurplekken in de provincie Utrecht. Inwoners van de provincie kunnen hun favoriete plek opgeven en een aantal van deze plekken bezoekt Evelien met hun samen. Dit levert verrassende ontmoetingen op met bijzondere mensen, maar vooral een prachtige kijk op de landschappen die de regio rijk is.

De provincie Utrecht is zo veelzijdig: plassen, zandverstuivingen en bossen, maar ook kastelen, forten en buitenplaatsen. Genoeg plekken om te recreëren op de fiets of wandelend en zo vlakbij de stad. Heerlijk genieten van onze mooie regio, alleen of met het hele gezin. In Mijn Mooiste Plek ontdekt Evelien de Bruijn de provincie aan de hand van uw favoriete plekken. Daarbij hebben we uw hulp nodig. Heeft u een favoriet natuurgebied, speelbos, wandel- of fietsroute of een bijzondere plek om zomaar lekker te genieten van de natuur? Laat het ons weten en wie weet gaat u samen met Evelien op pad om te laten zien waarom juist die plek zo speciaal is voor u. Met het programma probeert Evelien de kijker te stimuleren deze prachtplekken te bezoeken en eropuit te gaan. Mijn Mooiste Plek wordt in het voorjaar van 2017 uitgezonden door RTV Utrecht.

Uw mooiste plek opgeven?
Dat kan door een mailtje te sturen met uw favoriete plek en uw adresgegevens naar plek@rtvutrecht.nl.

De serie is mede mogelijk gemaakt door: Provincie Utrecht, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Utrechts Landschap,  IVN, Prins Bernhard Cultuurfonds en K.F. Hein fonds.

Uitzending terug kijken? Klik hier!Uitzendingen Mijn Mooiste Plek

do 7 apr 2016, 07:02 uur

Aflevering: afl.6: Leersumse Veld en Molenpolder - Kijkers van RTV Utrecht nemen presentatrice Evelien de Bruijn dan mee naar gebieden in de provincie Utrecht die zij het mooist vinden.

bekijk uitzending »


do 31 maart 2016, 07:02 uur

Aflevering: afl.5: Haarzuilens/Stoutenburg - Kijkers van RTV Utrecht nemen presentatrice Evelien de Bruijn dan mee naar gebieden in de provincie Utrecht die zij het mooist vinden.

bekijk uitzending »


do 24 maart 2016, 07:02 uur

Aflevering: afl.4 Schalkwijk/Gageldijk/Noorderpark - Kijkers van RTV Utrecht nemen presentatrice Evelien de Bruijn dan mee naar gebieden in de provincie Utrecht die zij het mooist vinden.

bekijk uitzending »


do 17 maart 2016, 07:02 uur

Aflevering: afl. 3 Soesterberg/Maarsseveense Plassen - Kijkers van RTV Utrecht nemen presentatrice Evelien de Bruijn dan mee naar gebieden in de provincie Utrecht die zij het mooist vinden.

bekijk uitzending »


do 10 maart 2016, 07:02 uur

Aflevering: afl. 2 Plantage Willem III/Groot Wilnis/Vinkeveen - Kijkers van RTV Utrecht nemen presentatrice Evelien de Bruijn dan mee naar gebieden in de provincie Utrecht die zij het mooist vinden.

bekijk uitzending »


do 3 maart 2016, 07:02 uur

Aflevering: afl 1. Amerongse Berg/Eemland - Kijkers van RTV Utrecht nemen presentatrice Evelien de Bruijn dan mee naar gebieden in de provincie Utrecht die zij het mooist vinden.

bekijk uitzending »


Partners Mijn Mooiste Plek

Provincie Utrecht

website

IVN

website

Landschap Erfgoed Utrecht

website

Natuurmonumenten

website

Recreatie Midden-Nederland

website

Staatsbosbeheer

website

Utrechts Landschap

website

kfHein Fonds

website

Prins Bernhard Cultuurfonds

website


RTV Utrecht

Carnavalsoptocht Hoogland op RTV Utrecht
Woensdag 1 maart kunt u van 11.00 tot 12.50 uur kijken naar de carnavalsoptocht uit Hoogland.De opnames zijn gemaakt tijdens de optocht op zondag 26 februari.Dit weekend

DocU: Van alderley Gekoock
Een luchtige documentaire over de ontwikkeling van onze eet- en drinkgewoontes van de 17e tot en met de 19e eeuw. Wat at en dronk men vroeger? Hoe bewaarde ze het voedsel en waar werd eigenlijk op gekookt?


Radio M Utrecht

DAB+ Ontvangstklachten?
Heeft u vragen of klachten over DAB+ klik dan hier.

lees verder »
-advertentie-