RTV Utrecht is op zoek naar de mooiste plekjes van de provincie

Voor het nieuwe seizoen van het RTV Utrecht programma Mijn Mooiste Plek is presentatrice Evelien de Bruijn op zoek naar de mooiste, leukste of avontuurlijkste natuurplekken in de provincie Utrecht. Inwoners van de provincie kunnen hun favoriete plek opgeven en een aantal van deze plekken bezoekt Evelien met hun samen. Dit levert verrassende ontmoetingen op met bijzondere mensen, maar vooral een prachtige kijk op de landschappen die de regio rijk is.

De provincie Utrecht is zo veelzijdig: plassen, zandverstuivingen en bossen, maar ook kastelen, forten en buitenplaatsen. Genoeg plekken om te recreëren op de fiets of wandelend en zo vlakbij de stad. Heerlijk genieten van onze mooie regio, alleen of met het hele gezin. In Mijn Mooiste Plek ontdekt Evelien de Bruijn de provincie aan de hand van uw favoriete plekken. Daarbij hebben we uw hulp nodig. Heeft u een favoriet natuurgebied, speelbos, wandel- of fietsroute of een bijzondere plek om zomaar lekker te genieten van de natuur? Laat het ons weten en wie weet gaat u samen met Evelien op pad om te laten zien waarom juist die plek zo speciaal is voor u. Met het programma probeert Evelien de kijker te stimuleren deze prachtplekken te bezoeken en eropuit te gaan. Mijn Mooiste Plek wordt in het voorjaar van 2017 uitgezonden door RTV Utrecht.

Uw mooiste plek opgeven?
Dat kan door een mailtje te sturen met uw favoriete plek en uw adresgegevens naar plek@rtvutrecht.nl.

De serie is mede mogelijk gemaakt door: Provincie Utrecht, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Utrechts Landschap,  IVN, Prins Bernhard Cultuurfonds en K.F. Hein fonds.

Uitzending terug kijken? Klik hier!Uitzendingen Mijn Mooiste Plek

do 7 apr 2016, 07:02 uur

Aflevering: afl.6: Leersumse Veld en Molenpolder - Kijkers van RTV Utrecht nemen presentatrice Evelien de Bruijn dan mee naar gebieden in de provincie Utrecht die zij het mooist vinden.

bekijk uitzending »


do 31 maart 2016, 07:02 uur

Aflevering: afl.5: Haarzuilens/Stoutenburg - Kijkers van RTV Utrecht nemen presentatrice Evelien de Bruijn dan mee naar gebieden in de provincie Utrecht die zij het mooist vinden.

bekijk uitzending »


do 24 maart 2016, 07:02 uur

Aflevering: afl.4 Schalkwijk/Gageldijk/Noorderpark - Kijkers van RTV Utrecht nemen presentatrice Evelien de Bruijn dan mee naar gebieden in de provincie Utrecht die zij het mooist vinden.

bekijk uitzending »


do 17 maart 2016, 07:02 uur

Aflevering: afl. 3 Soesterberg/Maarsseveense Plassen - Kijkers van RTV Utrecht nemen presentatrice Evelien de Bruijn dan mee naar gebieden in de provincie Utrecht die zij het mooist vinden.

bekijk uitzending »


do 10 maart 2016, 07:02 uur

Aflevering: afl. 2 Plantage Willem III/Groot Wilnis/Vinkeveen - Kijkers van RTV Utrecht nemen presentatrice Evelien de Bruijn dan mee naar gebieden in de provincie Utrecht die zij het mooist vinden.

bekijk uitzending »


do 3 maart 2016, 07:02 uur

Aflevering: afl 1. Amerongse Berg/Eemland - Kijkers van RTV Utrecht nemen presentatrice Evelien de Bruijn dan mee naar gebieden in de provincie Utrecht die zij het mooist vinden.

bekijk uitzending »


Partners Mijn Mooiste Plek

Provincie Utrecht

website

IVN

website

Landschap Erfgoed Utrecht

website

Natuurmonumenten

website

Recreatie Midden-Nederland

website

Staatsbosbeheer

website

Utrechts Landschap

website

kfHein Fonds

website

Prins Bernhard Cultuurfonds

website


Radio M Utrecht

Maandag in Aan Tafel!
Zo'n 40% van de inwoners van de stad Utrecht doet vrijwilligerswerk. Naomi Nederlof van de Vrijwilligers Centrale komt hierover praten en Lia Veltmeijer vertelt over haar ervaringen als vrijwilliger.RTV Utrecht

Vrijdag: De Kwestie - de baas moet me niet bellen als ik thuis zit
Presentator Jurg van Ginkel duikt in de achtergronden van het nieuws en peilt op eigen wijze de meningen in de regio. Deze week in De Kwestie: de baas moet me niet bellen als ik thuis zit.

lees verder »


Doe mee

RTV Utrecht Achtste van de Haar
Op Tweede Paasdag 17 april is De Halve van de Haar. Ren mee tijdens dé Kastelenloop in onze provincie! Bijvoorbeeld met de RTV Utrecht Achtste van de Haar van 5 kilometer of een van de andere afstanden.

lees verder »
-advertentie-