Onze Tuin

Met hulp van iedereen in de regio een prachtige tuin aanleggen zonder budget: dat is het doel van Onze Tuin. En die tuin hoort dit jaar bij Het Kwatrijn in Soest, waar 28 volwassenen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag samen leven. De afgelopen vier maanden hebben we alles op alles gezet om de achtertuin van Het Kwatrijn om te toveren tot een paradijs waar gewoond en gewerkt kan worden. En dat is gelukt, dankzij de hulp van vele gulle gevers en harde werkers uit de hele regio!

Vragen?
Neemt u voor vragen of opmerkingen over Onze Tuin contact op met de redactie via 030-8500632 of mail naar: onzetuin@rtvutrecht.nl

Uitzending
De vorderingen in Onze Tuin zijn iedere week te volgen op televisie. Onze Tuin is iedere donderdag te zien vanaf 12.25 uur en daarna ieder uur tot de volgende dag. Op donderdag 3 juli is de laatste aflevering van het derde seizoen Onze Tuin te zien.

Uitzending gemist?
Alle uitzendingen staan hiernaast.

Lees ook

Fotoalbum 2014

Dit zijn de foto's van Onze Tuin 2014.

...

lees verder »


RTV Utrecht

Zondag op RTV Utrecht de DocU: De Jas van Luitenant Swagerman
Deze documentaire vertelt het verhaal van de Utrechtse luitenant Bernardus Swagerman. Hij meldde zich vrijwillig om op 13 mei 1940 de Moerdijkbrug te bombarderen. Daarmee moest de opmars van de Duitse troepen naar Rotterdam gestuit worden.
Doe mee

Schrijf u in voor de Toerversie Utrecht en fiets de RTV Utrecht 35 kilometer route.
Wilt u een stuk over het parcours van de Tour de France fietsen? Fiets dan zondag 28 juni 2015 mee met de Toerversie Utrecht! U kunt kiezen uit 4 routes: 35, 75, 110 en 150 km. Klik hier om u in te schrijven.

lees verder »


RTV Utrecht

Onze Tuin
Vanaf vrijdag 1 mei start het nieuwe seizoen van het televisieprogramma Onze Tuin op RTV Utrecht. Dit jaar gaan wij niet een tuin aanpakken maar 7 tuinen samen met Tuinmeester Mark en zijn leerlingen van het Wellantcollege.


-advertentie-