•  
  •  
  • vandaag 11 °C
  • morgen 16 °C

Onze Tuin

Met hulp van iedereen in de regio een prachtige tuin aanleggen zonder budget: dat is het doel van Onze Tuin. En die tuin hoort dit jaar bij Het Kwatrijn in Soest, waar 28 volwassenen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag samen leven. Binnen vier maanden hopen we met uw hulp alle wensen van de bewoners te kunnen waarmaken.

Spullen over?
Wilt u materialen doneren, zoals planten, tuinbankjes of spullen voor de moestuin? Of heeft u iets anders voor de bewoners van Het Kwatrijn? Klik hier voor de wensenlijst of neem contact op met de redactie via: 06-317 446 74 of mail naar: onzetuin@rtvutrecht.nl

Komen Kijken?
Natuurlijk bent u ook van harte welkom om bij Onze Tuin te komen kijken. Iedere maandag tussen 11.00 uur en 15.00 uur zijn wij in de tuin aan het werk. Het Kwatrijn ligt aan de Kolonieweg 5 in Soest.  U bent van harte welkom!

Op 2de Paasdag, maandag 21 april, zijn we niet aanwezig op de tuin. In plaats daarvan maken we opnames op donderdag 24 april.
Ook maandag 5 mei komt te vervallen als opnamedag. U bent dan op donderdag 8 mei welkom.

Uitzending
De vorderingen in Onze Tuin zijn iedere week te volgen op televisie. Onze Tuin is iedere donderdag te zien vanaf 12.25 uur en daarna ieder uur tot de volgende dag.

Uitzending gemist?
Alle uitzendingen staan hiernaast.

Lees ook

Fotoalbum 2014

Dit zijn de eerste foto's van Onze Tuin 2014.

...

lees verder »


Wensenlijst

Zonder extra hulp lukt het ons niet om de wensen van alle bewoners binnen vie...

lees verder »


Wellantcollege Houten

Wellantcollege Houten
Presentatrice Margreet van Gils ...

lees verder »


Het Kwatrijn

Het Kwatrijn is een locatie voor diverse woon- en dagbestedinggroepen voor me...

lees verder »-advertentie-