Loopt u mee met de RTV Utrecht 10 km Run?

Utrecht gaat weer lopen! Loopt u met ons mee? 


Op 19 maart is het de 36e keer dat er in Utrecht een marathon wordt gelopen. Doe mee met RTV en schrijf je in voor de RTV Utrecht 10 km Run!Je kunt je individueel inschrijven, als deelnemer voor ons goede doel of als deelnemer aan de business run. Meer informatie en inschrijven kan hier.


vrijwilliger
Geen zin om mee te lopen maar wel om mee te helpen? Dat kan ook!  Lopers van alle leeftijden en van alle niveaus lopen verschillende afstanden en behalen persoonlijke overwinningen. Dit jaar verwachten we meer deelnemers en publiek dan vorig jaar en zo blijven we voortbouwen. En jij kan je aansluiten bij ons team, want zonder vrijwilligers kunnen we de Utrecht Science Park Marathon niet organiseren!


Schrijf je hier in als vrijwilliger.


 

Lees ook

Programma / Afstanden

De Utrecht Science Park Marathon vindt plaats op zondag 19 maart 2017.
<...

lees verder »


RTV Utrecht

Dit weekend - DocU sport: John van Loen,Utrechtse ABC voetballer
Recht door zee. Voor de duvel niet bang. Spits. Beperkt, dat klopt. Maar, met specifieke kwaliteiten. Schopte het van Utrecht, via Kerkrade, tot voetballer op het wereldtoneel. Hij, John van Loen, stond op het WK.Doe mee

Utrecht Science Park Marathon
Op 19 maart is het de 36e keer dat er in Utrecht een marathon wordt gelopen. Doe mee met RTV en schrijf je in voor de RTV Utrecht 10 km Run!Meer informatie en inschrijven kan hier.

lees verder »


RTV Utrecht

Weerfoto?
Heeft u een mooie weerfoto gemaakt vandaag? En zou deze graag terug zien in de uitzending van U Vandaag? Stuur uw foto op naar weerfoto@rtvutrecht.nl
-advertentie-