Nieuws wanneer u wilt

Naast onze vertrouwde website kunt u RTV Utrecht ook op tal van andere applicaties vinden.
App voor iPhone en Android
De gratis apps voor iPhone- en Android-toestellen van RTV Utrecht bevatten het laatste (sport)nieuws, weer en verkeer, livestreams radio en tv en de mogelijkheid om direct nieuwstips naar onze redactie te versturen. Ook kunt u onze uitzendingen terug bekijken in het onderdeel 'Gemist' en is UVandaag in 60 seconden overal te raadplegen.

Bezoek: iTunes | Google Play


Windows 8
De app voor Windows8 bevat momenteel het laaste (sport)nieuws. We zullen in een nieuwere versie ook onze audio- en videofragmenten toevoegen.

Bezoek: Windows Store

NPO Gemist
De meeste uitzendingen van RTV Utrecht kunt u ook raadplegen op uitzendinggemist.nl

Bezoek: NPO Gemist


YouTube
Een selectie van de meest populaire programma’s en nieuwsitems zijn ook terug te vinden via YouTube.

Bezoek: YouTube


Twitter
Volg al het nieuws via ons Twitter-account op: @rtvutrecht. Bij belangrijk nieuws of grote evenementen hebben wij het speciale Twitter-account @rtvulive.

Bezoek: @rtvutrecht | @rtvulive


Facebook
Via Facebook houden wij u op de hoogte van onze speciale acties en zijn er regelmatig foto’s te zien van ‘achter de schermen’.

Bezoek: Facebook RTV Utrecht | Facebook Bingo FM


RSS
Snel alleen de (korte) samenvatting van ons nieuws lezen? Meld u dan aan voor onze RSS-kanalen.

Bezoek: RSS-feed nieuws + sport | RSS-feed nieuws | RSS-feed sport

  IPTV
Bent u in het bezit van een televisie met IPTV ondersteuning? Dan kunt u ook het laatste (video)nieuws van RTV Utrecht bekijken op uw televisie wanneer u wilt. In de meeste gevallen is ook uitzending gemist tot 7 dagen terug te raadplegen. U kunt RTV Utrecht vinden op het platform van Philips, SONY BIV en Samsung.

Bezoek: SONY | Philips | Samsung

Ervaart u op één van de bovengenoemde kanalen problemen? Laat het ons weten en stuur ons een e-mail zodat wij u kunnen helpen.
-advertentie-