Persbericht: Talk of the Town over het Utrechtse Uitfeest


Op zondag 3 september zenden RTV Utrecht en de Utrechtse stadszender UStad live de talkshow Talk of the Town uit. Het televisieprogramma dat gepresenteerd wordt door Eva Brouwer staat in het teken van het Utrechtse Uitfeest de opening van het culturele seizoen in Utrecht.

Eva Brouwer ontvangt aan haar tafel in het historische Stadshuis Vincent Bijlo. Hij komt vertellen over zijn oudejaarsconference. Oud-deelneemster van The Voice of Holland Leonie Meijer heeft een nieuwe theatertour en komt daarover vertellen en natuurlijk treedt ze ook op. Traditioneel opent Janneke Jager de show met een zelf geschreven lied. Ook besteedt Eva aandacht aan verschillende dansstijlen, waaronder de tango. Voetjes van de vloer op zondag 3 september in Talk of the Town!

Als publiek bij de uitzending van zondag 3 september zijn?
Tijdens de opname is publiek van harte welkom in het oude Stadhuis in de binnenstad. De deuren aan het Stadhuisplein staan open vanaf 16.00 uur.

Talk of the Town is op zondag 3 september live om 16.30 uur te zien op UStad en RTV Utrecht. Ook is het programma terug te kijken via rtvutrecht.nl/gemist. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met Culturele Zondagen en de Gemeente Utrecht. RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.


Eerder verschenen persberichten:
- Talk of the Town over het Utrechtse Uitfeest
- In de wolken met Radio M Utrecht

-advertentie-