Persbericht: Kerst viert u bij Radio M Utrecht!


Vanaf maandag 12 december is Radio M Utrecht FM 93.1 helemaal in kerstsferen met de beste kerstmuziek en gezellige gasten. De muziek, de onderwerpen en de prijzen in alle programma's krijgen een extra feestelijk tintje. Zo komen Ronnie Tober, Dana Winner en Roy Donders langs in het lunchprogramma Aan Tafel! En ook tijdens de kerstdagen zijn er speciale programma's.


Aan Tafel!
Vanaf maandag 12 december is het extra gezellig in het lunchprogramma van Radio M Utrecht. Presentatrice Conny Kraaijeveld ontvangt diverse gasten zoals Pia Douwes, Ronnie Tober en Ruth Jacott. Elke dag komt er een kok een heerlijk gerecht bereiden in de studio en er is natuurlijk live muziek! Er zijn optredens van The Dutch Swing College Band, de sixties band The Red Strats en Dana Winner. Ook kunnen de kijkers van RTV Utrecht meegenieten van de kerstuitzendingen want we zenden dit jaar kijkradio op televisie uit tussen 12.00 en 14.00 uur. Zo kan iedereen zien wat er in de studio gebeurt.

Kerstverzoekjes
Wilt u graag een bepaald liedje horen tijdens de kerstdagen? Dat kan! Vraag uw verzoeknummer aan via rtvutrecht.nl/verzoek en maak kans op een leuke prijs.

De Gouden Week
Direct na de kerstdagen start op dinsdag 27 december De Gouden Week. Tot en met zondag 1 januari kunnen luisteraars genieten van Gouwe Ouwe uit de jaren 50, 60 en 70. Ook zijn er mooie prijzen te winnen zoals tablets, dinercheques en welness weekendjes in het spel De Gouden Plaat.


Eerder verschenen persberichten:
- Kerst viert u bij Radio M Utrecht!
- Nieuwe serie over ondernemers in Utrecht op RTV Utrecht
- Documentaire over de vernieuwde hal van Utrecht Centraal op RTV Utrecht
- Slotdebat Nederland Leest: Democratie live op UStad
- Nieuw seizoen Gouden Tijden op RTV Utrecht
- Documentaire over mooie herinneringen aan muziekdoosjes
- Intocht van Sinterklaas in Utrecht te zien op RTV Utrecht

-advertentie-