Persbericht: De zomer van Radio M Utrecht


In juli viert Radio M Utrecht de zomer met nieuwe programma’s. Elke zondagmiddag presenteert Edwin Meerman Het Gouden Weekend, Summer in The Seventies. Jos van Heerden trekt de provincie in met de Goedemiddag Zomertoer en Bart van Leeuwen zorgt voor een gezellig weekend met Lekker weer Van Leeuwen. Een heerlijke radio zomer met de beste muziek en mooie prijzen.

Vanaf zondag 2 juli: Het Gouden Weekend, Summer in The Seventies
In dit programma neemt Edwin Meerman de luisteraar mee terug  naar de zwoele zomers van de jaren 70 met prachtige muziek en bijzondere geluidsfragmenten. Elke zondagmiddag van 12:00 tot 14:00 uur.

Vanaf maandag 10 juli: Goedemiddag Zomertoer
Jos van Heerden presenteert zijn programma Goedemiddag elke werkdag tussen 15.00 en 17.00 uur vanaf een gezellige plaats in de regio. Van een camping in Doorn tot de Spakenburgsedagen en van de zomermarkt in Amersfoort tot de kermis in Wijk bij Duurstede. Jos komt u overal tegen.

Zaterdag en zondag: Lekker weer Van Leeuwen
Elke zaterdag- en zondagmiddag presenteert Bart van Leeuwen tussen 14.00 en 18.00 uur Lekker weer Van Leeuwen. Gezelligheid, de beste muziek en het beroemde radiospelletje Raad waar die Staat met Fred Siebelink.

Extra prijs
Alle luisteraars die in de maand juli een prijs winnen bij Radio M Utrecht maken ook kans op een rondvaart met high tea voor 2 personen over de Vecht. De winnaars worden elke vrijdag in het programma Utrecht komt thuis bekendgemaakt.


Eerder verschenen persberichten:
- De zomer van Radio M Utrecht
- PRESENTATOR BART VAN LEEUWEN DEZE ZOMER BIJ RADIO M UTRECHT
- RTV Utrecht blij met uitkomst rapport visitatiecommissie
- Kersentijd bij RTV Utrecht
- Documentaire over de eigenaar van FC Utrecht op RTV Utrecht

-advertentie-