Deze week in Aan Tafel!

Maandag 30 juni

Het papieren treinkaartje gaat verdwijnen op 12 juli. Wat betekent dat in de praktijk voor de reiziger? Kun je nog met meer mensen op een kaart reizen? Werkt de kortingskaart nog? Hoe zit het met het kinderkaartje, de railrunner? Te gast is Eric Janse de Jonge, voorzitter van het NOVB, Nationaal Overleg Openbaar Vervoer. Hij legt uit en beantwoordt vragen van luisteraars. Van 13.00 tot 14.00 uur.

Dinsdag 1 juli

Het Utrechtse close harmony koor Dekoor won ooit Korenslag en mocht meezingen met de Stones op Pinkpop. 2 juli is de lancering van hun nieuwe album 'Tuesdays' in Tivoli Vredenburg. Twee leden schuiven aan bij Conny en komen vertellen. 

Woensdag 2 juli 

Te gast is Marcia Chong, ook wel bekend als dokter Date. Daten via internet wordt steeds gewoner en populairder, voor alle leeftijden. Dat blijkt uit de laatste cijfers van het CBS. Marcia heeft een eigen website en geeft tips voor veilig daten in haar  Ebook: dating zonder stress!

Donderdag 3 juli

Van 5 tot 12 juli is de Rijnweek in Rhenen. Naast optredens van grote artiesten is er ook voor het eerst een Promsavond met tal van artiesten uit de regio. Te gast is Lea Drost, initiatiefneemster van de avond. Zangeressen Froukje Zuidema, Dionie de Wit en Zanger Willem van Hogestadt komen met haar mee. 

Vrijdag 4 juli 

Onlangs verscheen het nieuwe album van zanger Django Wagner 'Samen', ook album van de week op Radio M Utrecht. Hij is is te gast in Aan Tafel! en komt live zingen.


RTV Utrecht

Leve de Volksopera!
RTV Utrecht zendt vanaf 4 augustus de serie Leve de Volksopera! uit. De serie wordt gepresenteerd door Tania Kross en geeft een kijkje achter de schermen bij de opera in de Utrechtse volkswijk Ondiep.


-advertentie-RTV Utrecht

Vermiste Dieren
Dieren zijn een belangrijk onderdeel van een huishouden en als het huisdier vermist is geeft dat veel verdriet. RTV Utrecht wil graag een bijdrage leveren aan het terugvinden van vermiste huisdieren.

lees verder »


RTV Utrecht

Donderdag: Reizigers Centraal
Op de treinstations in Utrecht en Amersfoort is het de hele dag een komen en gaan van mensen.Presentatrice Eva Brouwer gaat op zoek naar de verhalen achter de reiziger, verhalen over liefde, familie en vriendschap.

-advertentie2-(inter)nationaal nieuws


Nieuws uit andere regio's-advertentie-