De Week van de Sixties

Vanaf maandag 10 oktober staan we weer  een week lang in het teken van de jaren zestig! We organiseren voor de vijfde keer de succesvolle Week van de Sixties met als hoogtepunt op vrijdag de Sixties Top 100. Naast nostalgische muziek schuiven er ook weer veel bekende gasten aan bij Conny Kraaijeveld in Aan Tafel! om de jaren zestig te bespreken.

Het is de vijfde keer dat we de zender onder dompelen in de muziek van de jaren zestig. Eindredacteur en presentator Pieter Vorage: “De Week van de Sixties staat traditiegetrouw voor vijf dagen nostalgie met de beste muziek, bijzondere geluidsfragmenten, liveoptredens, de sixties top 100  en boeiende gasten. De voorbereidingen zijn in volle gang en we kijken samen met onze luisteraars weer met plezier uit naar deze reis terug in de tijd!”

Maar er is meer! In het programma Aan Tafel! komen gasten als Koos Postema, Tonny Eyk, Riem de Wolff en Ronnie Tober vertellen over hun belevenissen in de sixties en er is iedere dag live muziek van de Utrechtse sixties coverband The Red Strats. In het programma Studio Sixties met Edwin Meerman kunnen verzoekplaten worden aangevraagd. Dat kan via studio@rtvutrecht.nl.

Als afsluiter van de week is er op vrijdagavond een uitzending van Het Gouden Weekend Extra. Met daarin liedjes die je normaal niet zo snel meer hoort op de radio en bijzondere fragmenten uit de jaren zestig.

Sixties Top 100
Op vrijdag 14 oktober staat de zender vanaf 09.00 uur geheel in het teken van de Sixties Top 100. De lijst wordt samengesteld door de luisteraars zelf. Stemmen kan tot donderdag 13 oktober 12.00 uur op www.rtvutrecht.nl/top100.

!Achtergrondinformatie

Column Jaap Huibers

Een belangrijk onderzoek: veroudering en voeding hebben met elkaar te maken

lees verder »


Het Gouden Weekend

Zaterdag 01-10: oktober 1979

lees verder »
Vandaag op Radio M Utrecht

00:00  De Nacht van M
 De beste en mooiste non-stop muziek.

 
07:00  Prettig Weekend
 Wat zijn uw plannen dit weekend? Doe inspiratie op in het ochtendprogramma vol leuke weekendtips en geniet van afwisselende muziek.
Presentatie: Hubčrt Mol
10:00  De Servicelijn
 Programma waarin u een oproep kunt doen. Bent u op zoek naar dat bijzondere boek? Dat leuke grammofoonplaatje van heel lang geleden? Bel voor deze en andere zaken: 0909 - 6 931 931 of mail naar servicelijn@rtvutrecht.nl. Vermeld uw telefoonnummer.
Presentatie: Peter Holland
12:00  De Week
 Iedere zaterdag wordt teruggeblikt op de mooiste, beste en leukste radiomomenten van de afgelopen week.
Presentatie: Ingrid Corvers
14:00  Namen & Rugnummers
 Amateurvoetbal met Spakenburg-AFC en GVVV-Kon.HFC in de 2e divisie,VVOG-IJsselmeervogels in de 3e divisie en SDVB-DOVO in de hoofdklasse. En wielrennen:het NK ploegentijdrit in Dronten,en napraten over waterpolo en hockey. Na half 6 de voetbaluitslagen.
Presentatie: Pieter Tammens
18:00  93 1.nl Nonstop
 Een uur lang de leukste Nederlandstalige muziek uit een periode van meer dan 50 jaar. Van Anneke Grönloh tot Acda & De Munnik en van Dorus tot 3JS.
Presentatie: Pieter Tammens
 

Ga voor de complete programmering naar onze gids.  

Luister live naar Radio M Utrecht

directe links:  192 kbps  

Letters woordbouwer


De letters van woordbouwer worden tijdens de uitzending van Tijd voor U bekend gemaakt en zijn dan ook op deze pagina te lezen.Binnenkort

De Week van de Sixties
Vanaf maandag 10 oktober is het De Week van de Sixties! Met op vrijdag 14 oktober de Sixties Top 100. Stem hier op uw favoriete nummer en maak kans op een Sixties prijspakket!

lees verder »Verzoekplaat aanvragen?

Iedere zondag draait Vivian Boelen uw favoriete muziek. Ook een verzoekje aanvragen voor een jarige, een kennis, vriend of gewoon voor uzelf? Klik dan hier.

Frequenties

U kunt ons in de provincie Utrecht beluisteren via de ether op FM 93.1. Kijk in het overzicht voor de kabelfrequenties.


-advertentie-