Tuintips van Jurgen Smit bij Maya!

Iedere werkdag geeft tuinman Jurgen Smit in het radioprogramma Utrecht komt Thuis van Maya Eksteen rond 18.40 uur een tuintip. Meer tips van Jurgen vindt u hier.Achtergrondinformatie

Een jarige verrassen

Wil je je vader, je dochter, kleinkind of buurman verrassen op zijn verjaardag.? Geef hem of haar dan op via jarig@rt...»

lees verder »


Column Jaap Huibers

Over een zeer bijzonder medicijn, dat ‘niets’ kost….

lees verder »


Het Gouden Weekend

Zaterdag 27-05: mei 1977

lees verder »
Vandaag op Radio M Utrecht

00:00  De Nacht van M
 De beste en mooiste non-stop muziek.

 
07:00  Prettig Weekend
 Wat zijn uw plannen dit weekend? Doe inspiratie op in het ochtendprogramma vol leuke weekendtips en geniet van afwisselende muziek.
Presentatie: Hubčrt Mol
10:00  De Servicelijn
 Programma waarin u een oproep kunt doen. Bent u op zoek naar dat bijzondere boek? Dat leuke grammofoonplaatje van heel lang geleden? Bel voor deze en andere zaken: 0909 - 6 931 931 of mail naar servicelijn@rtvutrecht.nl. Vermeld uw telefoonnummer.
Presentatie: Peter Holland
12:00  De Week
 Iedere zaterdag wordt teruggeblikt op de mooiste, beste en leukste radiomomenten van de afgelopen week.
Presentatie: Ingrid Corvers
14:00  Namen & Rugnummers
 Degradeert Spakenburg of niet?Volg het beslissende duel tegen Rijnsburgse Boys waarin Spakenburg een 2-1 achterstand moet wegwerken. Verder DOVO-SteDoCo om een plaats in de 3e divisie en de eerste finale in de overgangsklasse tussen Schaerweijde en SCHC.
Presentatie: Pieter Tammens
18:00  93 1.nl Nonstop
 Een uur lang de leukste Nederlandstalige muziek uit een periode van meer dan 50 jaar. Van Anneke Grönloh tot Acda & De Munnik en van Dorus tot 3JS.
Presentatie: Pieter Tammens
 

Ga voor de complete programmering naar onze gids.  

Luister live naar Radio M Utrecht

directe links:  192 kbps  

Letters woordbouwer


De letters van woordbouwer worden tijdens de uitzending van Tijd voor U bekend gemaakt en zijn dan ook op deze pagina te lezen.RTV Utrecht

Margreet
Margreet neemt het leven door met mensen die zich op een bijzondere manier door de provincie bewegen. Vandaag de dierenambulance.Verzoekplaat aanvragen?

Iedere zondag draait Vivian Boelen uw favoriete muziek. Ook een verzoekje aanvragen voor een jarige, een kennis, vriend of gewoon voor uzelf? Klik dan hier.

Frequenties

U kunt ons in de provincie Utrecht beluisteren via de ether op FM 93.1. Kijk in het overzicht voor de kabelfrequenties.


-advertentie-