De Week van de Sixties

Vanaf maandag 10 oktober staan we weer  een week lang in het teken van de jaren zestig! We organiseren voor de vijfde keer de succesvolle Week van de Sixties met als hoogtepunt op vrijdag de Sixties Top 100. Naast nostalgische muziek schuiven er ook weer veel bekende gasten aan bij Conny Kraaijeveld in Aan Tafel! om de jaren zestig te bespreken.

Het is de vijfde keer dat we de zender onder dompelen in de muziek van de jaren zestig. Eindredacteur en presentator Pieter Vorage: “De Week van de Sixties staat traditiegetrouw voor vijf dagen nostalgie met de beste muziek, bijzondere geluidsfragmenten, liveoptredens, de sixties top 100  en boeiende gasten. De voorbereidingen zijn in volle gang en we kijken samen met onze luisteraars weer met plezier uit naar deze reis terug in de tijd!”

Maar er is meer! In het programma Aan Tafel! komen gasten als Koos Postema, Tonny Eyk, Riem de Wolff en Ronnie Tober vertellen over hun belevenissen in de sixties en er is iedere dag live muziek van de Utrechtse sixties coverband The Red Strats. In het programma Studio Sixties met Edwin Meerman kunnen verzoekplaten worden aangevraagd. Dat kan via studio@rtvutrecht.nl.

Als afsluiter van de week is er op vrijdagavond een uitzending van Het Gouden Weekend Extra. Met daarin liedjes die je normaal niet zo snel meer hoort op de radio en bijzondere fragmenten uit de jaren zestig.

Sixties Top 100
Op vrijdag 14 oktober staat de zender vanaf 09.00 uur geheel in het teken van de Sixties Top 100. De lijst wordt samengesteld door de luisteraars zelf. Stemmen kan tot donderdag 13 oktober 12.00 uur op www.rtvutrecht.nl/top100.

!Achtergrondinformatie

Column Jaap Huibers

Een belangrijk onderzoek: veroudering en voeding hebben met elkaar te maken

lees verder »


Het Gouden Weekend

Zondag 25-09: september 1976

lees verder »
Vandaag op Radio M Utrecht

14:00  Studio Sixties
 Iedere middag wordt u getrakteerd op muziek uit de jaren zestig. Van Elvis en Cliff Richard tot The Beatles en de Bee Gees, maar ook Nederlandstalige muziek. Een swingende middag vol nostalgie!
Presentatie: Edwin Meerman
14:00  Studio Sixties
 Iedere middag wordt u getrakteerd op muziek uit de jaren zestig. Van Elvis en Cliff Richard tot The Beatles en de Bee Gees, maar ook Nederlandstalige muziek. Een swingende middag vol nostalgie!
Presentatie: Edwin Meerman
15:00  Goedemiddag
 In dit gezellige programma bezorgt Jos de luisteraars een goede middag met muziek van toen en nu,spelletjes en prijzen. Op vrijdag geeft Jos een bloemetje weg: bloemen@rtvutrecht.nl
Presentatie: Edwin Meerman
17:00  Utrecht komt thuis
 Veel aandacht voor weer en verkeer en ieder half uur(regionaal) nieuws. Verder afwisselende muziek en er schuiven dagelijks gasten, verslaggevers en programmamakers aan.
Presentatie: Edwin Meerman
19:00  De Dag
 Terugblik op de radio-dag van vandaag. Alle presentoren die op Radio M Utrecht te horen waren blikken terug op onderwerpen die in hun programma's aan bod kwamen.
Presentatie: Edwin Meerman
 
20:00  De Avond van M
 De beste muziek van toen en nu.
Presentatie: Hubčrt Mol

Ga voor de complete programmering naar onze gids.  

Luister live naar Radio M Utrecht

directe links:  192 kbps  

Letters woordbouwer


De letters van woordbouwer worden tijdens de uitzending van Tijd voor U bekend gemaakt en zijn dan ook op deze pagina te lezen.Radio M Utrecht

Vrijdag: Open spreekuur in Aan Tafel!
Vrijdag 30 september is hovenier Jurgen Smit te gast in Aan Tafel! Van 12.00 tot 14.00 uur beantwoord hij vragen van luisteraars over hun tuin. Heeft u een vraag? Mail deze naar tuin@rtvutrecht.nl.Verzoekplaat aanvragen?

Iedere zondag draait Vivian Boelen uw favoriete muziek. Ook een verzoekje aanvragen voor een jarige, een kennis, vriend of gewoon voor uzelf? Klik dan hier.

Frequenties

U kunt ons in de provincie Utrecht beluisteren via de ether op FM 93.1. Kijk in het overzicht voor de kabelfrequenties.


-advertentie-