De Week van de Sixties op Radio M Utrecht

Radio M Utrecht staat vanaf maandag 9 oktober een week lang in het teken van de jaren zestig. Het radiostation organiseert voor de zesde keer de succesvolle Week van de Sixties met als hoogtepunt op vrijdag de Sixties Top 100. Naast nostalgische muziek zijn er deze week veel prijzen te winnen. Ook komen er veel bekende gasten bij Conny Kraaijeveld in Aan Tafel!. Dus geniet en laat u verrassen tijdens de Week van de Sixties op Radio M Utrecht 93.1 FM!

Het is dit jaar de zesde keer dat de radiozender terug gaat naar de jaren zestig en zich onderdompelt in de muziek uit deze tijd. Eindredacteur en presentator Pieter Vorage: “De muziek uit de jaren 60 blijft ongekend populair en onze Week van de Sixties wordt elk jaar leuker! Met nieuwe muzikale verrassingen en bijzondere gasten maken we er samen met onze luisteraars weer een nostalgisch feest van ”.

Aan Tafel! live op TV
Het radioprogramma Aan Tafel! wordt uitgezonden vanuit de nieuwe televisiestudio van RTV Utrecht en is ook tussen 12.00 en 14.00 uur live te bekijken op de televisiezender! De tafel van Conny is de hele week goed gevuld: Sjoukje Dijkstra, Marco Bakker, Kees Jansma en Aad van den Heuvel zijn te gast. Zij delen hun herinneringen aan de jaren zestig en nemen ons mee naar de tijd van toen. De muzikale omlijsting komt van Dennis Kolen en Jop Wijlacker met een Simon & Garfunkel-tribute, de band From USA speelt de lekkerste sixties-hits, Tony Neef en Maaike Widdershoven zingen Nederlandse nummers van toen en Peter Douglas zingt nummers van Frank Sinatra. Verslaggever Robert Jan Booij gaat zich vergapen aan mooie voertuigen: een Puch, een DAF en een schitterende Cadillac. De eigenaren zijn dol op hun vervoersmiddel uit de jaren zestig en vertellen er alles over.

Studio Sixties op Verzoek en Goedemiddag
In het programma Studio Sixties op Verzoek met Edwin Meerman kunnen verzoekplaten worden aangevraagd. Alle verzoekjes maken kans op een prijs. Uw favoriete nummer kunt u aanmelden via studio@rtvutrecht.nl.
In het programma van Jos van Heerden, Goedemiddag, wordt iedere dag twee keer de 'Grote Sixties Quiz' gespeeld met mooie prijzen!

Sixties Top 100
Op vrijdag 13 oktober staat Radio M Utrecht vanaf 09.00 uur geheel in het teken van de Sixties Top 100. De lijst wordt samengesteld door de luisteraars zelf. Stemmen kan tot donderdag 12 oktober 12.00 uur op www.rtvutrecht.nl/top100.

Het Gouden Weekend Extra
Als afsluiter van de week is er op vrijdagavond vanaf 19.00 uur een uitzending van Het Gouden Weekend Extra met daarin vergeten hits en instrumentale muziek.

De Week van de Sixties is te horen van maandag 9 tot en met vrijdag 13 oktober op
Radio M Utrecht FM 93.1. Achtergrondinformatie

Een jarige verrassen

Wil je je vader, je dochter, kleinkind of buurman verrassen op zijn verjaardag.? Geef hem of haar dan op via jarig@rt...»

lees verder »


Column Jaap Huibers

Taal en gezondheid. Elkaars ‘taal’ leren verstaan kan veel spannings-stress in het zenuwstelsel voorkomen

lees verder »


Het Gouden Weekend

Zondag 24-09: september 1957 en 1962

lees verder »
Vandaag op Radio M Utrecht

20:00  De Avond van M
 De beste muziek van toen en nu.
Presentatie: Hubèrt Mol
22:00  Eveliens lovesongs
 In de avond kunt u een uurtje heerlijk zwijmelen met de meest romantische muziek.
Presentatie: Evelien de Bruijn
23:00  De Nacht van M
 De beste en mooiste non-stop muziek.
Presentatie: Evelien de Bruijn
 

Ga voor de complete programmering naar onze gids.  

Luister live naar Radio M Utrecht

directe links:  192 kbps  

Letters woordbouwer


De letters van woordbouwer worden tijdens de uitzending van Tijd voor U bekend gemaakt en zijn dan ook op deze pagina te lezen.UStad

Nederlands Film Festival
In het kader van het Nederlands Film Festival zenden wij verschillende films uit. Als u hier klikt kunt u alle films gemakkelijk terugkijken.

lees verder »Verzoekplaat aanvragen?

Iedere zondag draait Vivian Boelen uw favoriete muziek. Ook een verzoekje aanvragen voor een jarige, een kennis, vriend of gewoon voor uzelf? Klik dan hier.

Frequenties

U kunt ons in de provincie Utrecht beluisteren via de ether op FM 93.1. Kijk in het overzicht voor de kabelfrequenties.


-advertentie-