Achtergrondinformatie

Column Jaap Huibers

Hulst…prachtig als kerstversiering …ooit een waardevol geneeskruid.

lees verder »


Het Gouden Weekend

Zaterdag 03-12: december 1976

lees verder »
Vandaag op Radio M Utrecht

07:00  Prettig Weekend
 Wat zijn uw plannen dit weekend? Doe inspiratie op in het ochtendprogramma vol leuke weekendtips en geniet van afwisselende muziek.
Presentatie: Hubčrt Mol
07:00  Prettig Weekend
 Wat zijn uw plannen dit weekend? Doe inspiratie op in het ochtendprogramma vol leuke weekendtips en geniet van afwisselende muziek.
Presentatie: Hubčrt Mol
10:00  De Servicelijn
 Programma waarin u een oproep kunt doen. Bent u op zoek naar dat bijzondere boek? Dat leuke grammofoonplaatje van heel lang geleden? Bel voor deze en andere zaken: 0909 - 6 931 931 of mail naar servicelijn@rtvutrecht.nl. Vermeld uw telefoonnummer.
Presentatie: Vivian Boelen
12:00  De Week
 Iedere zaterdag wordt teruggeblikt op de mooiste, beste en leukste radiomomenten van de afgelopen week.
Presentatie: Ingrid Corvers
14:00  Namen & Rugnummers
 Live in de 2e divisie Spakenburg-Jong Sparta en GVVV-Katwijk.In de 3e divisie zijn we bij Jong Volendam-IJsselmeervogels en in de hoofdklasse bij Urk-DOVO. Verder het overige sportnieuws en een voortuitblik op ADO-FC Utrecht.Na half 6 de voetbaluitslagen
Presentatie: Pieter Tammens
18:00  93 1.nl Nonstop
 Een uur lang de leukste Nederlandstalige muziek uit een periode van meer dan 50 jaar. Van Anneke Grönloh tot Acda & De Munnik en van Dorus tot 3JS.
Presentatie: Pieter Tammens
 

Ga voor de complete programmering naar onze gids.  

Luister live naar Radio M Utrecht

directe links:  192 kbps  

Letters woordbouwer


De letters van woordbouwer worden tijdens de uitzending van Tijd voor U bekend gemaakt en zijn dan ook op deze pagina te lezen.RTV Utrecht

Dit weekend DocU: Utrecht Centraal
Deze documentaire geeft een uniek kijkje achter de schermen van het grootste station van Nederland. Na vijf jaar dag in dag uit bouwen is er nu een nieuwe hal. Daarmee heeft het station een nieuw gezicht gekregen...Verzoekplaat aanvragen?

Iedere zondag draait Vivian Boelen uw favoriete muziek. Ook een verzoekje aanvragen voor een jarige, een kennis, vriend of gewoon voor uzelf? Klik dan hier.

Frequenties

U kunt ons in de provincie Utrecht beluisteren via de ether op FM 93.1. Kijk in het overzicht voor de kabelfrequenties.


-advertentie-