Heren Schaerweijde over de knie van OZ

ZEIST - De mannen van Schaerweijde zijn in de hoofdklasse tegen een forse nederlaag aangelopen tegen Oranje Zwart.
Na vijftien minuten stonden de mannen uit Zeist al met 0-3 achter. Daan Lemmens scoorde in de twintig minuten de 3-1, maar vier minuten later hadden de bezoekers uit Eindhoven de stand al weer uitgebouwd naar 1-5.
Schaerweijde kon de spanning kort terug brengen. Hidde Phijffer maakte de 2-5, Melchior Looijen scoorde de 3-5. De ploeg van coach Dave Smolders kon niet doorzetten waarna Oranje Zwart in de tweede helft de stand kon uitbouwen naar een 8-3 voorsprong.
Schaerweijde staat na de tiende speelronde op de tiende plek. De Zeistermannen sprokkelden tot dusver negen punten dit seizoen.