Vogels uit beker: "Wanvertoning", aldus de trainer

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - IJsselmeervogels is in de eerste ronde van de KNVB beker uitgeschakeld. De topklasser uit Bunschoten-Spakenburg, die vorig jaar nog de eerste divisieclubs Helmond Sport en Emmen uitschakelde, ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen JVC Cuijk, dat nu in de tweede ronde thuis speelt tegen het Veenendaalse GVVV.
"Dit was een absolute wanvertoning", zei trainer Dogan Corneille na afloop. "Het enige pluspunt is dat we ons nu volledig op de competitie kunnen gaan richten."
IJsselmeervogels stond bij rust met 1-0 achter. Vlak na rust werd het 0-2 en halverwege de tweede helft zelfs 0-3. Pas acht minuten voor tijd deed invaller Thomas Verheydt iets terug namens de thuisploeg. Vlak daarna miste Maikel de Harder een grote kans op 2-3. "Dan was er misschien nog een stunt mogelijk geweest", aldus de middenvelder. "Maar we hadden daar geen recht op gehad."
Extra domper was het geblesseerd uitvallen van Bennie van Noord en Hanne Hagary. "Ik ga er vanuit dat zij er komende zaterdag tegen FC Lisse allebei niet bij zijn", besloot Corneille.

IJsselmeervogels-trainer Dogan Corneille, na de 1-3 nederlaag tegen JVC Cuijk
IJsselmeervogels-speler Maikel de Harder, na de 1-3 nederlaag tegen JVC Cuijk

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.