V.V. De Meern walst over Elinkwijk heen: 2-7

PROVINCIE UTRECHT - De regioderby in de eerste klasse A, tussen het Utrechtse Elinkwijk en De Meern, is met grote cijfers gewonnen door De Meern. In Utrecht werd het 2-7. Gökhan Yasar maakte een officieuze hattrick, door zowel voor (één doelpunt) als na rust (twee goals) te scoren. De ruststand was 1-3.
Yasar bracht De Meern al snel op voorsprong, maar niet veel later was de stand weerd gelijk, door een doelpunt van Gary Chen. Eddy Vorm en Ferdie Vrede zorgden dat de uitploeg met een 1-3 voorsprong de rust in ging.
In het tweede bedrijf kwam De Meern met 1-5 voor. Gökhan Yasar en Eddy Vorm vonden het net. Jeffrey Pfoster deed vervolgens nog iets terug namens Elinkwijk (2-5). Gökhan Yasar en Danny ter Hoeve bepaalden de eindstand op 2-7.
De Meern gaat aan kop, met tien punten uit vier duels. Elinkwijk staat voorlaatste en heeft pas één punt weten te halen uit vier wedstrijden.

Elinkwijk-coach John Vink praat na met verslaggever Robert Claus.
V.V. De Meern-speler Gökhan Yasar na afloop in gesprek met verslaggever Robert Claus.
Een korte samenvatting van het duel. U hoort verslaggever Robert Claus.